:S

Det firas nyår idag, inga förväntningar på det nua året.. Har förstått att förväntningar bringar besvikelse. Jag ska ta året som det kommer, takla motgångar i nutid och inte skuta upp saker. Hoppas att alla får vara friska och må bra..


Så, nu ska jag snuva vidare..

ingen bingo!

Tur att jag inte köpte lotten själv, satt en hel kväll (två tim) med tandpetare i ögonen (nästan) för att vinna ett hus i Thailand.Underförstått: jag vann inget!


Nu tar jag mina snorpapper, min hosta och allt svett å  lägger mig i soffan igen, fast betsämd att bojkotta bingolotto..

Ett ljus i mörkret..

För er som är panka men som ändå har lite tid över.. Klicka Här=) för ett smart sätt att få gratis presentkort på olika klädbutiker.. 


Tacka vet jag gratis..   Så jäkla färggrant!

Visst var det härligt, jag tänker inte ljuga..:P

!!

I allt snor ,host och missär så kom jag på att jag fortfarande är tvungen att betala räkningar och ett busskort..

Why? Kan man inte få slippa det bara en gång, för att de tycker att det är lite extra synd om mig just denna månad.. (tycker själv att det är en värdelös ide´)


Inte ens min bror vill komma hem idag.. Alla flyr.. *kul*

Till äggen fick det bli ost.. inbillar mig att det är nyttigare än med majonäääs?


..

Blir ingen middag idag heller, tror kroppen klarar sig bäst så..  Inte slänga ner en massa skit den behöver ta hand om! Här ska det renas..
Var är spriten?


Va..?

Får man säga upp sig från livet en stund, bara en liten? Eller måste man gå gråtandes och köpa kebab rulle?
gonatt..

men..

Nä, jag lever.. jag står ju här och andas, ur en näsborre...hostar inga slemboolar ur munnen, jag sväljer dem!
Allt jag skriver får jag skriva två gånger.. jobbar med capslock.. *suck* skrivar lusten försvinner då..:(


När jag slutar vill jag bli hämtad med bil och komma hem till en färdig, jätte goood, romantisk middag..??!!!*pik*

jag vet svaret på det, bilen funkar inte och jag får ta mitt sms biljett hem... grannen har bil..*pik igen*

Hej!

Hemma igen, jobbar redan.. lite färg på kinderna men förkylningen har kommit för attt hälsa..en objuden gäst jag tänker slänga ut så fort jag kan!

Hej då..

Ikväll tar jag julen med mig och åker till värmen.. Jag ska försöka att njuta av en vecka ledigt och lapa solen så bra jag kan..  *likgiltigheten har infunnit sig*

Köttbullar,flippisar,bikini och bok.. klar!GOD JUL på er andra som inte stannar hemma.. Ses den 26:e

Vänta,vänta..

Väntar på att min lärare ska ringa och säga att jag vart hennes bästa elev. Att jag hade noll fel på provet och vat hennes bästa elev någonsin! Aldrig har hon skådat så fina inlämningsuppgifter!!


Eller bara att jag klarat mig med ett G..

!!!

Sååå trött på Peter Jöback och hans jävla halsduk.. Samma goda,fina- jul min och samma prettonorskalussebullehalsduk som på förra årets jul-skivomslag.. Fyy va juuulig han e.. Å carola vrålar snuskiga bibliska julsånger ur butikens högtalare.. TYST!!!!!

Å iväg..

Idol Kevin vann, frisör-maraton,MASSA glögg, Grinchen, Personalmiddag/Julbord..

Så, det var min helg.. Tack alla som deltagit. Det har vart både trevligt och stundvis lärorikt.. (kommer dock behöva yrka skadestånd för krampen som jag har kvar i kinderna)Nu ska jag íväg och jobba, man ska tydligen göra sånt hela livet..

Gomorron!

Vissa är uppe för tidigt, jag är uppe för sent.. städade och kolla på film..*mys* att få känna att tiden är min egen och det finns inte ens ett måste om att gå till sängs..

Jag får nog skriva den där autografen till mig själv snart...

Sandlåda..

Det har kommit upp en photoshoppad bild på mig och min sambo på kylen som har överskriften "KÄRRINGAR!!"
 
Kan det vara för att det står "lillebror luktar kiss" på den nya griffeltavlan i hallen?

Eller för att jag forts framkalla fula bilder han tagit på sig själv? (gör detta för att han ska vilja ta fina:P)

jag ska minsann visa honom.. snorisen måste nämligen göra det kärringen säger;)

Det har utbrytit ett krig hemma, kärringarna mot snorisen.. *S*

*ni förstår vilken nivå detta ligger på*

skönt att få lägga sig ner en nivå ibland..

Yeez

Hemlagad pizza och idol final, nästan klar med mitt sista arbete innan mitt sista prov...I´m in heaven!!!!!!


FANASTIST...*L*

Ikväll gäller det!!

Jag har två män i mitt liv  som lever och betyder någonting för mig. Min pappa och lillebror..

Man kan säga att de är av lite udda slag.. Ikväll kommer min pappa till oss för att titta på roomservice...=D Varför undrar ni då? När det kanske borde vara folksamlig över Nobelmiddagen istället.. Jo.. Mina två män brottas och älskar brottning.. Ni kanske sett på reklamen att Ara Abrahim får sin lya stylad ikväll... Och de var i brottninghallen och tränade när grabbarna från programet fick stryk..


dvs, DE KANSKE ÄR MED I BILD!!!!!!!!!!!!!!!!
*han sitter just nu och påminner/sms:ar alla vänner om att han kanske syns på tv kl 20.00..*
 
För att öka hans kändis status så lägger jag upp en bild för möjlig identifikation, snorunge,blond,finne i pannan,försöker säkert fixa håret när han tror att de inte filmar..Aaaa, fast i brottartrikå..

Nä, men man kanske ska plugga lite då..


Say it..!

Ekonomisk pollitik.... Zzzzzz......
Det får gå som det går helt enkelt, man kan ju inte vara sig bästa jag jämt.


tillbakablick; En njuv sådan!


TACK FÖR ATT NI FINNS I MITT LIV!! *LA-2007*
 

Men min darling Orri har aldrig vart så psykist påfrestande som denna dagen(nedre bilden) då ett hål i näsan skulle göras,eller inte göras,eller göras,eller inte göras..

*hahahahahahahahahahhahahahahahaaaaaa*


?

Ska man ta sig ett ägg kanske? eller två? nä, jag orkar nog tre..! - jaha okej, det fanns bara två ägg kvar?, av dom 30 jag köpte förra veckan! Så förutom en pankakssmet så har jag ätit ca 26 ägg? på lite mer än 1 v...=S
"Ägg är den kvinnliga könscellen vid en sexuell fortplantning. Hos däggdjur samt vissa levandefödande tandkarpar och broskfiskar sker fosterutvecklingen inuti honans kropp, men hos de flesta andra djur sker detta utanför kroppen, i form av äggläggning. Hos fiskar, groddjur, kräftdjur och kräldjur kallas äggen rom." -Wikipedia


Mmmm, smarro..


Morron


Min bror till mig:

-Det måste vara något fel på dig!
-Va?!
-Ja, vem går upp kl 7 om man är ledig?
-Jag måste plugga..
-Du går säkert och lägger dig när vi har åkt!Ska gräva ner mig nu, i boken! Försöka i alla fall...


Vem ska i ärlighetens namn få laga köttfärssåsen idag? 


Jag eller Sambon?

LIVET=D

Så här ser kylen ut efter att man blev med tonåring!:P bara scheman och bilder på hjärtorna..


Han försöker få mig och tro att han inte gillar att bli fotograferad.. Men med tanke på alla hans självporträtt han tagit så vet jag att fallet inte är sååå...*S*
*VI*


Försöker hitta njutningen i detta...men är just nu så inställd på alla måsten jag har att ta itu med så jag söker utan att finna, det vet vi ju hur det känns!

BTW, om någon ser mig vid liv imorn, på msn..sms...mobben.. lägg på! Skäll ut mig! Anmäl mig till polis för överdriven odisciplin! GÖR något, var en medmänniska!

Panik!

Lämnade in mitt arbete idag i 3 kopior för granskning till min lärare samt två elever, jag fick två elevers arbeten som jag ska granska.."granska" låter läbbigt...och helt plötsligt på lektion fick jag ångest, i ovanlig form. Har jag skrivit NÅTT av värde? Har jag missuppfattat uppgiften? Är det en filosofisk fördjupning eller har jag helt lämnat ämnet jag sa att jag skulle hålla mig till? Hon kanske rent utav bara slänger mitt arbete i soporna, eller skämmer ut mig inför klassen för att jag inte förstått uppgiften?

Hur som haver så känns den här kursen mer o mer som en påse chips...jag tjänar ingenting på att  köpa den eller äta upp den!

styla inte?

I sann anda innan ett prov så gör jag något helt annat (inbillar mig att jag hinner plugga ändå)..jag åker och klipper mig..
Har fallit för rea skylten..innan kl 13.00 så kostar det bara hälften att få sina snuskiga toppar borttagna *taget*.. Man kan ju undra över priset, de kanske har så dåligt me folk för att frisörerna är dåliga?? Det märker jag om inte annat..

*jisses*

Måste bara citera en vän: "Skulle ändå vara roligare om du hittade min iPod och inte säger något! Så kan jag undra några veckor, jag som älskar gissningslekar!"

hahahahahahhahahahaaaaaahahahahahahahaaaa... *ASG*

Love U friendio!

maska..

Det här skulle behövas igen, trötta vinter ögon och grå hud..

De fantastiska är att bror min är så fåfäng som det ser ut..:Pjag tror inte han läser min blogg, or else I´m a dead sister..

Blåbär?

Har belönat mig själv för hårt arbete och slit med en cider=D En suspekt flaska som min sambo tyckte att jag skulle prova i Lördags, har väntat på att den skulle gå åt så jag kunde "reclaima" de normala sorterna till mig själv..*failure*

Läser på baksidan; Päroncider light med smak av blåbär. Ingredienser; kolsyrat vatten? päron- och äpplevin? E163  E-E-E-E-E-bla,bla... vart kom bläbären ifrån?

Får se till att inte bli allt för duktig, gillade den här belöningen..


Äntligen klar ...

Äntligen klar med filosofin, där det är som viktigast att ta ett ställningstagande...brukar jag vara rätt bra på.. men just nu undrar jag om jag inte kan få tycka lite olika då o då.. vara lite motsägelsefull stundvis? har lite svårt att bestämma mig..


-Kan du ta med en häftaparat hem?
-Från jobbet?
-Ja
-Ja, jag får väl ta med min egen..?!
-Bra...jag har såååå mycket papper att häfta..


Ett magist galleri: http://www.clearskies.se/Astrofoto%20Nattlysande%20moln%20Galleri.htm 
*drömma sig bort i vackra bilder*

arg..

Förstår inte varför jag försöker mig på detta..

Har inte ens rökt ännu..

vill sova, vill sova, vill sova....

alla håller tummarna, eller kanske bara jag!!?

Man skulle kunna tro att jag skulle vara den som tänkte på ödet med någon slags djup , men det slår mig oftast när det helt enkelt inte bara går som jag vill..

Har velat se "vi hade i alla fall tur med vädret" i flera månader, men det har alltid gått fel... det finns inge ljud,min dvd spelare spottar ut den och nu ljud utan bild!? why?.. tro olika versioner av samma film, men det vill sig inte.. ÖDET eller hur?! Men då vet ju alla oxå att jag inte är tjejen som inte bestämmer sitt eget öde.. 4:e gången gillt va?!

Alla skit filmer min sambo prompt ska se funkar utmärkt, vad vill världen säga med det?


In prison

"Fängelset" på rågvägen är ett i dess slag, dit kan man komma för att få studievägledning, krascha på soffan eller sprida smutsiga strumpor omkring sig.. OBS, det serveras nyttig mat oxå,så rullar med toapapper är gratis!
Men regeln som finns är att alla under 18 år ska vara hemma när angiven tid finns.. (det är detta som är fängelse symboliken) Trodde inte att otacksamhet gjorde ont, men visst gör det..

Väntar

Trodde disciplinen  skulle infinna sig lika självklart som att det inte snöar på julafton?  Men här sitter jag och ser mig om 17 varv för andra saker man kan göra ensm hemma endast klädd i pyjamas.. dricka kaffe, en cigg, diska, titta TV, klappa katten, fiffla papper, tvätta handfatet...  jag behöver den där disciplinen NU! 


*Dem kanske REA´r  den på Vivo så här i termins avslut?* 


Jag vill leva ett katt liv-äta,sova,bajsa..


PUNKT!


För att vara en av de lägsta inkomst-tagarna jag känner, om man ens kan kalla det en inkomst, så är jag en stark förespråkare för att det är upp till var och en att bestämma över hur det vill leva sitt liv. Varje dag är full av beslut som tillslut kommer att påverka framtiden. Att påstå att någon som valt ett illa betalt jobb förtjänar att betala mindre skatt för att andra valt att sätta sig vid bänken och studera sig till en hög lön får inga applåder från mig!
    Gillar att vi tar hand om dom som hamnat i knipa eller blivit sjuka men jag tänker inte betala mer för att jag valt min väg i livet! Det ska inte gå ut över mig för att DU inte valt likadant! Det finns ett livsmått för alla ekonomiska familjer, jag menar, om man tjänar det här och det här, så får man det här och det här...men det är DU som valt.. inte jag! Alla har rätten att gå i skolan och majoriteten av alla som läser högskoleutbildningar i sverige kommer inte från snor rika familjer som försörjer dem så de slipper studielån. 97% av alla nyeximinerade har studielån, alla har levt lika fattigt och alla har betalat samma pris för att klara sina studier...skulle du av någon anledning inte kunna avsätta ditt liv för att plugga och leva på sk. existens minimum (pinsamt lågt lån) så är det du som valt att skaffa dig ett annat liv, men andra krav för att det ska stanna intakt. Men jag tänker fortfarande inte acceptera att jag blir berövad på min lön när jag själv levt fattig F***A och har studielån upp över öronen.        
Sorry!!
 Människor med medicinska åkommor eller andra liknande hinder är inte med bland min majoritet av sniket folk, såklart.

Ta ett eget ansvar för ditt liv , så hjälps vi åt när det krisar, men sitt inte å gnäll!
Så, nu fick jag det ur systemet.. Tack..


Jul kul, eller..

Kan man ha träningsvärk av att ha sovit dåligt?
okej, att ha ont och så om mn legat konstigt, men träningsvärk?..hmm..har nog drabbats av enorm prestationsträning i sömn.. eller hur? att jag undermedvetet tränar då eftersom jag knappt går i trappor vaken..

Tror att jag drabbats av en slite-jul ångest...första julen någonsin som inte är någon jul alls.. Inge julmat,röda gardiner, snö, klappar eller åkandes mellan släkter.. ska inte klaga över att jag drinker drinkar i en solstol när ni andra fryser men måste ändå medge att de börjar kännas konstigt.. En jul utan jul...??

Blir inge jul snapps iår, men en fruktig drink under parasollet istället;)


Mitt i nånting annat..

-Du glömde mig imorse..?
-Nä, jag sa hej då..
-Ett, två..?
-Tre!
-Jag kände inte det..
-Du sov.
-Jaha..


räcker med ett skägg!

Förstår inte hur musik från iTunes kan försvinna när jag vet att jag lagt låten där för att sedan få "hittar inte orginalfilen" i ansiktet varje gång jag vill lyssna.. ?? Finns det ett elakt iTunes troll som snor allt jag lägger upp?
Sitter i min stora röda morgonrock och funderar på avrför vi i överhuvetaget köpte en tomteoutfit förra året? Vi har ju dom här, barn kan ju omöjligt lägga märket till att de vita änden på ärmarna är borta?.. What a waste..
Har funderat på om jag ska äta eller fila naglarna sen kl 14.00, och ännu inte bestämt mig..och nu är jag verkligen hungrig OCH har fula nails.. dricka ur sugrör och fila samtidigt, man får inte va dum..
Plus på- skaffa barn listan...Jag har inget ansvar för skador barnet åstakommer om inte jag är med, vid en ålder under 15 (tror jag) , det betyder ju att så fort vi lämnar huset så får snorisen be on it´s own.. men faktum kvarstår att man har barn... nä- jag stryker den!

RSS 2.0