Ojaaaaa....det regnar!

Hej, jag har köpt en dator för en kvart sen hos er(efter att ha stått i 1 timme och velat) , jag har nu kommit på att jag nog inte kommer kunna installera datorn när jag kommer hem.. Skulle du kunna visa mig?!
- =kund, jag talade aldrig..
-Installera alla program och internet pucken?
-Och blocket?
-Min mail,vart ser jag den?
-En kod?
-Hur stänger man av den?
-Ladda datorn?
-Batteri?
-Finns det en garanti att jag kommer in på internet nu?
-Kan du skriva det på kvittot??


...hmm... japp det regnar ute, uppenbarligen så är det översvämning i huvudet på somliga ochså...?!


Vilken värld lever jag i?

Du är fantastisk!

Jag har en underbar flickvän, en otroligt mysig och fantastisk livskamrat!
I lördags hade det vart planerat sen en tid tillbaka att vi skulle på en fest med en vän.. Den "råkade" ligga nära min favvo restaurang...så när vi går förbi så suckar jag lite förnöjt..- Mmm, va gott det skulle va!?.
Min älskling stannar upp och uppriktigt säger att vi ska gå in.. jag fattar ingenting, och blir tvungen att fråga henne om den hemliga koden för sanning 3 gr innan jag blir jätte glaaaaaad!!!

Utsökt mat denna gång oxå och otrolig råååmans...;P Efter denna fantastiska efterätt vi ätit så blir det en drink för att avrunda kvällen.. Sätter oss i bilen och jag får konstiga aningar när hon vet exakt vart vi ska.. (annars brukar vi vara det paret som aldrig kan bestämma oss) Men fram kom vi och jag visste faktist inte var vi var någonstans *inte så uppmärksam på min omgivning med henne brevid mig*.. Svänger runt hörnet och hamnar utanför Intiman och dit skulle vi och se Footloose=D  "gladast"

Guuud så underbart... Min älskling är sååå bra! TACK! för den otroligt fina kvällen...kan jag leva på länge.. Som du förgyller mitt  liv så har du gjort en dag så extra fin på det där sättet! *kärlek i massor*

Nu sitter jag på jobbet och snorar...herrejisses vad toa papper det går åt.. företaget betalar;P Hoppas att dagen fortsätter vara så här lugn som den är nu, himmel va glad jag skulle vara!

Imorn blir det jobb igen, men jag lever fortfarande kvar i helgen...tack!


jobbar för vem...?

Idag är jag på jobbet...why? ett dåligt samvete. Inte av min karaktär att gå i alla fall...men nu gjorde jag det. men som alla säger och det jag oxå brukar predika med så är det ingen som tackar en för det! Ska gå så fort alla har haft lunch, men det verkar de ju inte ha brottom att göra det sen..*suck* vilket jävla dagis!

Hur ska jag kunna ta mig hem? Kom ju knappt hit..
Slutar väl med att jag hamnar på soffan där uppe...

Länge sen jag var förkyld av den här karaktären..mina bihåler sprängs sakta i små bitar!

Håll ut,håll ut..


MITT RUM..

Jag har hittat mitt rum, ett rum fullt av bara saker jag tycker om och är intresserad av, allt för mig! Där finner jag en ro jag inte hittat någon annanstans...en plats där man får ställe "de" frågorna utan att människor rycker på ögonbrynen eller visar ett ansikte av ointresse.. har jag frågat fel människor hitills, antagligen!
Jag kan nu samla alla mina hemligheter på ett ställe och berätta för människor som inte dömer eller missförstår, människor som känner som jag.. ett utanförskap och ett behov av gemensamt intresse.. Vi har en hemligt litet rum för bara oss.. vi som bara har varandra att utbyta dessa teorier och frågeställningar med.. jag njuter av tanken av att jag får den här möjligheten.. Och jag njuet av tanken att få utvecklas..

Varje dag är en dag!

1 av 7 dagar känner jag mig lyckligast i världen, att jag är den bäst lyckligt lottade! Med det menas inte att de andra dagarna suger och är totalt avskalde från lycka, *det finns sådana oxå*, utan de kanske bara är bra, dimmiga eller kämpiga. Jag vet iaf dessa dagar att det kommer bättre, det kommer en dag nr:7  

Att leva är inte alltid kul, det ska det inte vara och kommer aldrig bli.. tills vi har vant oss vid den tanken så får vi finna oss i våra sura, bittra och bra dagar. Bara genom att acceptera livets villkor blir det inte lika överraskande just den där eXtra bittra dagen. Dagen man vaknar och innan ögonen öppnats så vet jag att den här dagen kunde jag ha hoppat över*L*
Den blir nu mkt lugnare, jag vet att jag kan göra bra saker av detta ändå och det kommer bättre=)

Idag fanns både kaffe, mjölk och cigg...men ändå lyckades dagen bli till dimma, det börjar klarna, men att få komma hem ikväll får en helt annan dimension.. Det blir min lycka idag!

RSS 2.0