inte bara lat...

Dagens mål har vart delvis att komma i form. Anser mig själv vara klar nu.. (1 tim träning och en meal-bar efter) Det andra var att hitta allt som pengar skulle spenderas på... inte alls svårt! Jag hittade tom mer än det jag behövde;) Nr 3....behålla lugnet. Hmm...just det. Det var just det ja..
Fan-den hade jag glömt bort!

Psykopater,ta för er!

Sverige!
Det neutrala landet där andra drömmer om att få bo. Noll i ställningstaganden och inga fientligheter, jämte lagen.. Välkomna! säger vi till allt och alla. Ingen är bättre än någon annan och "du" finns inte med i vokabulären, i Sverige heter det "ni". Individuell utveckling är på fram marsch men det finns många käppar i hjulen och gamla envisa gubbar som går långsamt över vägen. För så här är det. Vi Svenskar, vit som brun, liten eller stor, tror starkt idag att Sverige är ett utvecklingens land. Med våra "humana inställning" till människor och vårt moderna sätt att diskutera och kritisera varandra. Alla på samhälls stegen finns med och räknas. Ingen lämnad utanför och ingen röst blir glömd. Ett modernt land från många aspekter. Men... Sverige har misslyckats. 
Våran illusions bubbla har spruckit.  

Misshandel i hemmen, sexuella utnyttjanden av barn, prostitution, mobbning i skolor och på arbetsplatser, skattefusk, miljösortering, integration, homoäktenskap.....Allt hänger uppe som tavlor på tapeten, men just där stannar det. Det bara hänger där. Någon gång då och då får någon för sig att putta lite på det, den ena tavlan slår till den andra. Det rör sig en stund. Sverige väntar på att någon ska ta den stormande faktorn i mitten, att det kommer upp en riktig diskussion och förhoppningsvis efterlängtade lagändringar. Men så är oftast inte fallet. När stormen har lagt sig hänger de där igen, stilla. Väntar på att något ska slå till dem. Endast en Gudrun får saker att hända.

I Sverige pratas det jävligt mycket, vi kan både föra oss för varandra och internationellt. Vi är grymma på att skapa förtroenden och sedan krossa dem igen. Låta människor hoppas på att vi är det där starka moderna landet som har tagit precis allting i beaktning. Ingenting går glömt förbi, alla får hänga på tapeten.
Det intensiva diskussionen kring homoäktenskapet har tystnat. Nu väntar vi och ser. Vi är tålmodiga i Sverige, bra på att vänta.

Men nu väntar jag...Jag väntar så innerligt. Kan knappt bärga mig! Och den här gången vill jag ha svar! En förklaring tack! För hur kan det vara möjligt? Att vi i dagens dag inte har en lag som säger att det är förbjudet att sexuellt utnyttja ett djur?? För oss är det en självklarhet att det inte är riktigt att sexuellt utnyttja ett barn. Skulle det vara annorlunda när det kom till djur? Kan dom säga ifrån och försvara säg mer än ett barn? Perversa äckel med vridna huvuden får enligt Sveriges lagbok (eftersom det inte finns en lag emot det) självfallet utnyttja djur sexuellt. Var så goda, psykopatiska sjuklingar! Men, men... ni får inte göra djuren illa. Kom ihåg det! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, halsen säger mig att båda är på ingång. 


Polisen som ringdes från mitt jobb, då två arbetskollegor hittat en man i källaren med byxorna vid knäna och könet inne i hunden sa att så länge inte djuret visar upp skador efter samlaget så finns det ingenting dem kan göra. Skador? Det var på grund av hundens skrik vi hittade mannen i källaren?! Hunden skulle då behövt vara kvar en stund längre så vi kunde åberopa misshandel? 

Vi i Sverige, är bra på att låta saker förbigå. Vi är bra på att ta nederlag utan att fråga varför. Vi, kräver aldrig svar. För det är ju inte Vi som bestämmer, det är ju "Dem". Alla sitter hemma och tycker. Men ute på stan så svarar vi det grannen just sa. "Vi" begreppet finns med överallt.  
Jag skäms för att vara svensk och människa.

Svaga Sverige...


RSS 2.0