TryMe...;)

Har en förmåga att tvinga på människor tankar och ideer... helst skrika ut dem så ingen går miste om de fantastiska saker jag kommit på,upptäckt eller förstått före alla andra. Söker gärna bekräftelse efter det, vill höra att dem fattat helt rätt och helst upprepar ordagrant "den oftast vääääldigt långa" utlägningen jag just haft... vid minsta felstavelse upprepar jag benämnda parti och stavar det mer än gärna tre gånger. Vissa tycker "även jag ibland" att jag debatterar med mig själv.. tycker oftast att de flesta har föga att säga och inte är riktigt lika brighta som jag.. lyssnar halft "om jag lyssnar alls" eller avbryter dem snabbt men en snabb överkörning.. Har förstått att mitt största problem är att jag helst vill "i ärlighetens namn" att människor likasinnade mig själv ska förstå och även där läsa och lyssna på mina ego tycken.

men precis som dem och precis som jag...så skriver jag hellre än läser,pratar hellre än lyssnar och med föga taktik så är det inte många som tränger igenom skalet på min huvudhjälm.

En jävligt bra politiker. När jag inte är kritiker.


Världen stannar upp, vi har slut på papper!

Värden stannar upp, vi har slut på papper!Det finns säkert flera anledningar till saker och ting, regler och system. Bla bla bla... Tänk utanför ramarna. Inte först till kvarn utan låt den höggravida, kanske unga mamman sitta på tuben!
Måste man vara över 65 och se ut som citrusfrukternas drottning för att yngre irriterat ska resa på sig?
Eller varför inte hjälpa den nyförlösta av med barnvagnen från bussen? Nope, busschauffören måste resa på sig!! Låt en man på kryckor gå före i kön, han kanske har det jobbigt att stå när friska sitter?! Du hjälper nog sjuka mer när du gör egna, kanske väldigt små, insatser än när du betalar den där 30 % summan som vi aldrig tycker räcker till, oavsett vilket parti som sitter vid tronen.

Människor förlitar sig till papper och regler. Blir oförmögna att handla med förnuft och medkänsla. Jag finner mig själv söka efter ordet effektivisering och service. Tro inte att jag tycker att människor ska slava, jag jobbar också inom kommunen! Nej, sunt förnuft med rätt människa på rätt ställe!


Har idag upplevt sjuk byråkrati och pappersnojja. Försvinner det ett papper eller aldrig blivit skrivit något så finns du inte.
Saker och ting existerar inte utan att blivit ner klottrat på ett sketet gammalt nerfällt träd.
Men skriv för all del ett helt avtal på baksidan av reklamen, det är ju ändå ett papper!

Hon hade blivit förvarnad att vi var på väg. Hon visste att vi skulle komma och vilken tid. Hon hade nästan redan tagit betalt, men pappret hade inte kommit fram, det var fortfarande på väg. Då fanns det inget vi kunde göra längre. Hon ansåg sig själv vara maktlös. Hur skulle världen se ut om hon tog en röntgenbild innan pappret kommit till hennes hand?

Gammal orolig tant får vänta i tomt väntrum på vårdcentralen.

Katastrof.


denna blogg publicerades på punktse.se den 10/12 =)

Jag snattar på NK!!

Hade planerat allt perfekt...gick och inspererades i mat-affären, de hade ganska mycket roliga saker och jag skulle kosta på mig precis det som föll mig på läppen idag.. Lite grönsaker att ha i ugnen me kyckligen,titta...mini auberginer,söta! dom tar vi.. fetaost har jag hemma,det blir röra av den...Innan maten så äter vi scampin vi köpte...fräser den i lite vitlök och basilika...köper aioli att doppa i.... efter maten så blir det ostbricka... en svindyr vitlöksost provar vi nu,en ny...det blir kul,en brie och de där små runda,de vet jag att hon tycker om! Och en flaska rött i hallunda,sen är det kirrat å klart....tiiid att laga har jag ju oxå... har ju redan tränat klart och kl är endast 13.00.... bra jag!
Uff va folk det var i kassan... kommer ta tid... visst extra pris på kött...mängder i alla vagnar!!! å de där snuskiga kexen,undrar om de smakat de förut...de kan ju omöjligt tycka om dem.. en ny sort,5kr st!!!!!! akta er,kön sträcker sig till vårberg!
Jaha...nu ska han förbi i mitten av alla köer....han som stått å vikt kartonger i fel ände av butiken hela förmiddan. Visst, jag kan väl flytta på mig.. Råkar dunsa in i tanten bakom mig...vänder mig om för att be om ursäkt,hennes matkorg är tom, knäppa tant,snart min tur bara två före mig...bara korgar,inga vagnar! går nog fort det här.. Bäst att håva upp kortet då så man är förberedd...det ska ju packas och betalas på samma gång när man är ensam. Hmm....vilken ficka kan jag ha lagt den då... har ju bara två i den här jackan.. kanske jag slängde ner det i väskan när jag betalt för gym kortet me lönespeccen? böjer mig ner och kollar.. inget i väskan förutom skorna och pappret.. kollar jackan 1 gång till..har jag fickor på byxorna...nope.. inga innefickor heller... vad i helvete! börjar svettas nu...knäpper upp jackan helt och lägger ner väska på golvet och börjar plocka ur dom sakerna jag har.. vinkar till tjejen som står bakom mig att hon kan gå före...men vänta nu...tjejen...vart tog den där tanten me tomma matkorgen vägen? Jag reser på mig och hojtar ut över alla kassa led... Liten ful tant har snott min plånbok... Du kan lämna den till kassan när jag gått!!! "Jävla fulfittor" muttrar jag ut där ifrån.. Hela kösystemet står å glor precis som att de inte fattar vad jag säger(vilket säkert var 50% av dem) eller som att jag tagit den själv och bara ska skälla på nån...Små joggar bort till polis staionen med Lisa i luren.. inge gladare...

Men nu till funderingen.. varför gå in på Vi Prisma i skärholmen för att snatta? Låg avlönade eller socilbidragstagare? ingen av dom har pengar! Skulle jag promt vara i behov av att snatta så skulle jag ta mig till finare områden och gå på folk me cash.. inte en 21-åring me visakort.. Nä du gamla kärring.. du var lika ful som de andra å hade stuckit ut ur mängden på finare ställe... förstår dig, men pitty U istället.. snatta du på Vi, jag går på NK!


Strunt

Meningar kommer och går.Har ingen mening, bara dyker upp och försvinner igen. Måste skriva ner dom.Men de känns så viktiga just i sekunden.
Vad betyder det?
Är jag flyktig?

För mer banala läsare så gör jag tydligen majskyckling idag! Det är ju gott! hmm.... ska vara iaf. Vi får väl se om jag lyckas me detta.. blir nog svårt att få ner kycklignen i toaletten!(och det med tanke på annan mat som förkastats där tex. den snuskiga fisk soppan som blev till på rutten rödspetta)

Ska iväg och träna snart! Har ställt mig in på att de nog inte har öppnat ännu.. ingen går väl å tränar innan 11? eller? Jobbar imorn, så jag måste komma iväg idag!!

Såg 8 avsnitt av Alias igår. Är sånt hälsosamt? att bara sitta på rumpan en hel dag en halv meter från data skärmen, endast ätandes grapefrukt och kaffe? Mjo...kändes mycket bra!!!

Nöjd!


Är hungrig;)

Okej...jag ger upp! Jag är hungrig..igen! Har desperat försökt påpeka min totala ovilja till att inta föda och speciellt utanför hemmet! *vad gör man inte för figuren:P* två gånger. Jag tror att hon förstod på den smått irriterade och bittra tonen utanför citygross när hon inte hörde vad jag sa och JAG fick upprepa mig;) haha.. du har det inte alltid lätt my love! resultat: Mc Donalds! Skamligt, men det värsta är att det inte kan hjälpas i en sådan nöd situation. Det blir ooootroligt akut och ingen skulle stå ut me mig hungrig. Inte ens jag själv.
 Big Mac valken på magen ligger kvar..tills imorn. Då är det torsdag och mitt "nya" liv börjar.. alltså jag återupptar det liv jag la ner i fredags.. japp! Haft en veckas mat semester men imorn så..
 *vem fan kommer tro på det här?*

Vreste lite "söt" igen nu på kvällen när vi inte "förstod varann"...Sorry love!
resultat: Banan *känns mycke bättre*

Önskar mig numera en matochsov-klocka i julklapp.

Å förresten så skulle jag behöva en hårtork. Blir deprimerad av att hela tiden få falska utlandskänslor av den ihopfällbara rese torken. Tack på förhand!

Ps. med tratt! ds.


Fy för Aida..

Jag ville läsa 2 distans kurser. 1 i Januari å 1 i April. Mars är semester. Aida tycker att jag kan läsa kvällskurser när jag jobbar. Aida fattar inte att jag jobbar vissa kvällar och inte kan vara borta 1 månad i mitten av en kurs.

Aida borde skaffa sig ett nytt jobb. Hon är ett exempel på fel människa på fel plats. Stackars Aida.


Natt aktiviteter..

Sova är överskattat.

En gång vaken i 48 tim, funderade då på att kanske aldrig gå och sova. Inte slösa på livet.
Hade trevligt*L*
Men Det löste sig självt liksom:)
(Kommer inte ihåg sälva insomnings fasen)

sitter med stora "vakna" ögonen framför den här jävla datorn...trött.
lägger jag mig i sängen är jag helt plötsligt klarvaken.
Klockan är 01:40 Tur att jag inte jobbar imorn.

Min sötaste del av hjärtat hälsade på inatt,
blev jobbigt tänkande och jag avbröt fort och kom hit..

Hon mår bra, men hon gråter lika ofta som jag...aldrig.
bara i hemlighet..


Är detta jag..? hm..

min dag igår...

kallt...ren skit...blåa fingrar och tår...(okej...jag stod under tak iaf)

Norsborg 9 min...

Idag...

Disney-Psykos. Nåde den som vågar störa mig nu.. jag har härmed alla anledningar att få ligga i soffan all min lediga tid..

!0 filmer
O.C säsong 3-4
5 på gång i denna stund:)
3 sedda varan en 2 gånger

Jag, ett barn? ...jag hoppar av glädje för många saker min älskling*L* tex. att jag fått ner Törnrosa 100 % på min hårddisk...ja.. sant.

love Utorrent

ångest. måste kliva upp och åka in till stan på torsdag.. ska laga min rygg som är paj... är det av konstant liggande så har han fel. jag vet fler naprapater.

kanske inte så synd om mig idag...den psykosen kommer väl senare


Paprika psykos!!

Satt tidigare på jobbet och funderade över kommande middag?
numera utan kolhydrater i tappra försök till sundare livsstil:)
hm...just det...men recept arkivet är inte gigantiskt varken hos mig eller älskling över just den dieten och kanske inte fantasin helt överväldigande stor heller!  hur som haver.....jag kom fram till att paprika är den grönsaken (och den enda utom lök) som finns hemma just idag och oftast...*har haft en smärre paprika fetish* men allt blev just så himla paprika...

*paprika soppa (p + buljong)
*paprika sallad (p + lök+vinegrette)
*kyckling Paprika pytt (p+ kyckling+lök)
* med mera...

Det alternativet med flest ingredienser vann just idag men hallå...

PAPRIKA??

är det ens gott?


RSS 2.0