090529

Igår vart det vin...

Ikväll blir det vin...

Imorn blir det MASSA vin..

Vad skulle skrattstock vara utan ett otaliga "baginbox" drickare..?
Men först... jobba.. *puh*

bli helg, bli helg..

Idag ska jag hålla tungan rätt i mun (försöka iaf)... inte få ett hysteriskt utbrott eller slå hej vilt omkring mig..


ja, jag kan behöva en tanke eller två idag..


Vi ses, antingen ikväll/imorn eller på andra sidan..

Tar man blod, ger man blod!

En äkta medmänniska går och gör som jag...

Ja, man blir gul och får tre dubbelhakor av att ge blod.. och blir illamående en hel dag tydligen..

Vad jag menar med detta?

Läs rubriken.. JAG tänker inte förvänta mig att få blod om jag inte är villig att ge.. och tycker synd om er som gör det!

090526

Dagen igår var ljus, så pass ljus att jag ville ta en lycko bild på min nyvaxade bäver och skicka till alla mina vänner..( gjordes inte).. Jag struttade ett soligt stockholm fram svängandes med mitt nya långa hår..och min lena bäver.. Jag var glad om än trött..

Idag är gårdagen ett minne blott..har sovit i självaste 8 tim och ska som vuxen människa vara pigg efter det, jag är spyfärdig av tröttthet och värmen på jobbet får mig att vilje slå huvet i en plasma eller nått... Jag är fullkommligt aaaaaaaas irriterad på alla som tycker att det är fint med sol och älskar sitt jobb.. Jag vill att det ska bli onsdag och sen helg.. Jag vill få ett godkänt i MA imorn och kunna ta en glad fika me L och M... JAg vill att solen ska lysa på lördag så skrattstock blir en lika rolig dag som förra året!

Men just nu så får jag bara sitta hungrig och irriterad och önska i min stilla sinne att timmarna går fortare än vanligt..


090524

Vi har suttit på Dansbaneterassen hos kära vänner hela dagen.. Jag har druckit kaffe och snattrat, min ägodel har vart riktigt handlingskraftig och både tvättat bilen och hjälp dem måla vardagsrummet.. *nöjd*

Jag har brännt mig på högra sidan av ansiktet och det berättar ju exakt hur aktiv jag varit..
Jädda och bebis Z solar... *fina*Jag fick höra att dem har en radiostyrd bil i garaget värd **,000:- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad säger vi fattiglappar om det... ? "Herregud" säger jag då!!
Han ser helt obekymmrad ut över värdet av en leksak...


You don´t mess whit a pregnant woman and her couscous!
Nu; Soffa och ben n jerry´s... BYE!!

I Juli smäller det!

Jag har precis bestämt att jag ska åka på kryssning med dem här..
Jag ser VERKLIGEN fram emot det =D

vad kan vi göra?

Jag må inte vara den största barnälskaren men jag hatar människor som är så pass egoistiska och deras vänner/familj runt omkring som är för mesiga/dumma för att göra något åt det... Det försvinner barn till och från sverige av en förälder som tar sig friheten att beröva den andra föräldern rätten att träffa och ha kontakt med sina/sitt barn.. OCH framför allt tar rätten ifrån barnet att få ha båda sina föräldrar..

Det finns många grupper och organisationer som samlas och jobbar mot detta, som finns där för stöd och hjälp.. En av dem är "Saknade barn"
Sprid ordet och hjälp människor som inte har rätten att få tillbaka sina barn..


Titta HÄR

update; 090522

Det här med första körlektionen gick ju åt skogen..05,28 hade nån stackare vart tvungen att gå upp och skriva mig ett sms.. "HEJ! din kölektion idag 090522 är inställd pga av sjukdom"

Jaha..ett omen, jag ska inte köra bil just nu, det såg vi ju redan igår när jag hade ihjäl diverse osynliga saker på vägen.. Det säger mer än vad jag vill höra..inte ens en bilskolelärare klarar av uppgiften att lära mig köra bil.. Jag är förvisad till kollektivtrafiken..

Idag återstår då bara faktum "fredag" som såhär innan lön inte klingar lika skönt som det borde.. Jag slipper jobba i helgen är det jag kommer njuta mest av.. "Gud" pissar på oss och solen lyser med sin frånvaro är inget jag ens tänker reflektera över.


Har precis bokat tid på salongen för en "brazilian"...AJ! Måndag 16,00 så håller vi händerna allihopa och önskar att jag har en uns kvar av det bästa "gud" skapade åt mig...

Peace..(för det är hett)

gonatt!

Försökte värma upp mina körkunskaper ( på parkering med min ägodel) inför morgon dagens första lektion på bilskola.. men det ska jag aldrig mer göra om! Ingen kan få mig så arg och stressad som min ägodel, det känns som att det är på liv eller död..."sucken" som kommer efter att jag gjort fel är hjärtskärande.. Nä, mer pengar behöver jag! Här ska det gås på bilskola..


"där körde du precis in i en bil och över två barn..tänk dig för!!"

Jag är däremot helt upptagen med att kolla vart tvåan ligger och vilken pedal som är vilken.. fast det var tydligen inte lika viktigt, jaja...jag kör väl på femman hela parkeringen runt då..

090521

Idag ligger alla mina nerver utanpå och fort slank det ut...det krävdes bara en blick och några ord, nu kämpar jag med att få in dem igen..  Jag sitter och känner mig som en igelkott.. med mungiporna nere vid knäskålarna och hungrig som en piraya.. 


Avskyr, fullkomligt avskyr när människor med lätthet och nonchalans ska vara besserwissers genom att lägga sig på folk utan att egentligen ha så mycket att bevisa. Dagens fråga handlade om ballonger.. Hur mycket har du att bevisa om dina ballongkunskaper som gör att du, med hakan i 90 C, kan kasta dryga kommentarer mot människor du arbetar med och tror att du får resten med dig...

Arbetskamrater... sånna skulle jag vilja träffa någon gång..


Blicken av honom sätter igång min kräkreflex, tack nu vet jag att den fungerar!


Fake it until you make it!


Med ett leende som snart spricker, springer hon förbi, fokuserad på lycka. Hon är så lycklig att hon inte hinner med att känna att den flåsar henne i nacken. En dag vaknar hon.
Att förlora tid, tid som du inte styr över. Att tro på en lögn du bara ljugit för dig själv. I iver över allt du sett fram emot. Stressad över att missa tåget mot leva livet.

Beundrar gamla människor. Deras rynkor berättar att de levt ett långt liv och bär många erfarenheter.
Jag undrar hur fort de tyckte att livet gick och om de tror att de vart lyckliga? I ett vagt leende så berättar en själ om deras liv vart njutning eller bara tillfredställande. Hur många kan säga att de levt ett liv där de vart medvetna om varje dag och betraktat alla möjligheter till njutning?


Passivt delta i ett liv eller betrakta varje dag som sin egen?


Alla vaknar. Alla får en chans. Där står jag och väntar.


/ ljuset i tunneln..


tisdag va?

Det blir aldrig riktigt ,riktigt klart... Men nu är sista provet skrivet, den sista potatisen skalad, det sista drucket ur flaskan och ...och... ja, det sista av det mesta..Bara betyget kvar.. Den dagen kommer vara som ett stort härligt radergummi...bort med allt plugg och hej livet!

Om det inte visar positivt så blir det inte sista av nått.. då kan ni stryka texten ovan..


Låter som att jag väntar på HIV tester eller ska sluta dricka sprit... Nej,Nej,Nej... När jag är klar med den här kursen och är godkänd så ska jag börja dricka som aldrig förr!! Jag kan ioförsig inte lova att jag inte kommer dricka om det blir så att jag får läsa om...så vi kan väl säga att dricka blir det hur som helst, helt enkelt..


Hittade bilden på oss<3 hos min vän Orri

tack för igår flickor.. Fjortis fika på fjortis fik är bäst med er! "spill ut vattnet"
(bild tagen på en outlet i LA 2007, vi stod och tog in luften i att få komma till ett sånt fantastiskt ställe, att få vara där tills!;)

loves to love..
Ikväll...egentlige för sent för den här kärringen ,aka mig som har MA prov imorn, så ska jag träffa "broder"... hej och hå va vi ska fika...Fika, skönt att säga och ha i munnen..det var lääänge sen nu..

Bitterheten lägger jag åt sidan här inne idag..

Sitter som så många andra lediga dagar och tittar på bilder.. Älskar bilder..Älskar bilder på mina människor..


Här är en bild från min nya mobil...blev rätt bra skärpa.. SonyE C905
Ja, det är min sko... nej, jag fotar inte mig själv vid en busshållplats med folk runt omkring.. och NEJ, dem ville inte vara med på bild..


Katt sjunger fortfarande...skriker då...!!


Saphira sjunger..
Härpå fönster brädan sitter hon och skriker...bokstavligen vrålar hela morgonen.. är det inte mat hon vill ha så är det "kärlek".. Men det är omöjigt att mätta henne..

Dem måste ha glömt nått där inne när vi kastrerade henne..
Hon är varken blind eller psykotisk...det bara blir så på foton..

Nästa år åker vi till Oslo!

                                         


Såg på den österopeiska högklassiga underhållningen igår såklart. Bättre underhållning finns inte.. Min pappa som övrig tid på året tycker detta är ett stort fiasko sitter 100% engagerad och skriker rakt ut när norge får sin 12:or, "BÖNDER" hette det.. Vi tjejer skriker högst när Greece gick ut på scenen.. UNDERHÅLLNING!!! Jag har träningsvärk i magen.. jag skrattar fortfarande när jag tänker på det och jag tycker inte det känns lika pissigt att kliva upp idag.

Det borde vara olagligt att röra sig som grekland i en sån kort tröja... Hatar de spretande fingrarna i alla rörelser han försöker göra.."horny" minen han drog av i alla refränger får mig att kissa på mig.. Grekland kan man lita på, dem leverar alltid underhållning, med undantag för deras senaste vinst.. Det var bara jobbigt..ungefär som med Norge igår, spänningen försvinner innan första halvlek tagit slut.. Så tråkigt när alla länder har fastnat för samma låt.. Vart tog mångfalden vägen?

Stor eloge till Moldavien och Greece som fortfarande vet hur ett tvättäkta schlager bidrag ska se ut!

jag ger upp..


Kalla mig bitter, eller neggo...mig kvittar det.. jag är sån, alltid varit. Jag ser saker pessimistiskt för att bli positivt överraskad om överraskad alls..  Jag gillar inte människor föränn jag gillar dem. Ser inte alla som goda, snälla innerst inne eller har små hopp om förändringar på en vuxen människa. Dem är oftast redan formade och ändrar sig endast med en stark insats ifrån sig själva..det sker aldrig underverk. 

Jag gillar mina människor, inte människor.

Min hela pessimistiska ådra växer sig starkare och pulserar hårdare, mina ständigt uteblivna överraskningar bekräftar det konstiga väsen människan är och jag kan inte hjälpa att bli irriterad och bitter..  Att jag aldrig slutar att förvånas.. Den mänsliga varelsen har inga gränser och växer i sitt ego som något givit dem. Tar sig friheter och inkräktar på integriteten. Blundar för sina brister och fel dem gjort i tron om att någon ska förlåta och glömma per automatik.
 

En värld full av intelligenta djur och jag...*dröm*

De familjära integritetsbrotten jag får uppleva i min närvaro är för mig helt sjuka och oacceptabla.. men som vanligt när man blir frustrerad och vill vända upp och ner på små inskränkta människor och deras förvridna livssyn så får man inte det.. För jag finns inte hos dem, jag går under identitet "okänd".. men visst ska dem få finnas i min närvaro, vem är jag? Är jag någon som ska få välja? Nej, jag är den som bara ska acceptera, titta och vara tyst (min starka sida).. Se på hur elaka handlingar får min människa att må sämre än förtjänat.. inte bara det..min människa måste ochså förklara sitt ogillande till något så uppenbart för en människa utan sociala förmågor och med en intelligens som inte är värd en krona till ett spädbarn.. 


Hur högt får man skrika...?


  


jag är så trött..

Vaknar till min "behagliga" väckarklocka som just den här morgonen inte var så behaglig längre..
Känner inte igen mig. Jag är kvar någon annastans..för två sekunder kan jag inte komma ihåg varken verkligheten eller min dröm tillvaro.. jag känner mig förkrossad av smärta och sorg utan att veta varför..
Går upp och sätter mig på toa.. Kommer på mig själv att se mig omkring. Leta.. Men hon kommer inte.. Hon finns inte.. Ingen blöt nos mot låret vid morgon toan.. Inga trötta ögon som kisar leendes mot ljuset.. Jag hör en röst säga "förlåt".. jag vet inte vem som talar.. Jag ser bilderna framför mig när jag häller upp kaffe.. Hon fanns men jag visste inget, jag har blivit lurad..
Hjärtat klappar hårt och jag får intala mig själv att det inte är på riktigt, att det var något jag hittade på själv, sovandes.. Hon lever inte längre och kommer aldrig komma tillbaka.. Sitter på balkongen, hulkar..dricker kaffe..röker.


Alla visste, men inte jag...

på tiden..

Äntligen så har blogg.se rensat lite bland bloggarna i mest besökta listan och tagit bort dessa pinsamma fjortisar som förstorat upp sina egon genom att sparka på andra..

TACK för det!

Då kanske vi kan få se och inspereras lite av normalt/onormalt folk med sjyssta varierande bloggar...


090515

Alarmet ringer 08,00... det ringer fortfarande när klockan blivit 08,30..

Ser ett inkommande samtal när jag ska trycka snooza knappen.. Det är min kära ägodel som ringer..

Jag: Hallå...

Ägodel: Hej! Är du vaken?

Jag: Mmm..

Ägodel: Okej..

Jag: Vad ville du?

Ägodel: Du såg så trött ut när jag gick så jag tänkte jag skulle ringa och se till att du gick upp i tid..Va liksom...?  Hur ser man mindre trött ut eller ännu värre pigg ut när man SOVER??

När man sover så sover man, uteslutande trött..

Har jag olika miner när jag sover som berättar om jag kommer vakna pigg eller extra trött?

Varför har jag inte vetat det i så fall...?

Lika bra att säga på en gång att om jag har den extra trötta minen så väck mig inte alls då..

Ok?

Lilla pluttelutt...

GRATTIS LILLEBROR PÅ FÖDELSEDAGEN ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Love U Plutten!

A la 16 år idag..scary...


Vi, två systrar som överbeskyddar, älskar och försöker uppfostra honom till en respektfull man..

090514

Är såååå sjukt sugen på chockladmuffins..glasyrtäckta cupcakes...Mmm.. Har smått manipulerat min mensiga flickvän att hon nog måste baka till något, för ikväll är del del final 2 i EUROVISION!!!!! Wohooo... *I´m so smart!*
Nu sitter jag och njuter av den nya musiken som kommer vara excalterande i exakt 1 dag.... ;)


Å vad jag älskar Euorovision, vin och mina godisar!

Vi ses snart!gonatt!!

Alla påstår att jag inte "kan " lyssna på texter,speciellt engelska sådana där jag iaf behöver anstränga mig..mest för att behålla intresset för dem otroligt ovärdiga texterna och "Love" "hearts" och sånt crap.. Men denna man som skrivit texten nedan är ett geni..en berättare till toner och har man tyckt innan att det endast vart svensson tjaffs så kan man läsa igenom denna texten och komma tillbaka till mig efteråt.. Låten i sig är ju inget uppsving men jag lyssnar,läser och känner till den här!

Deprimerat nog så är detta sådant jag genast känner mig mottaglig för..Enjoy!

Peter Le Marc´s

"Detta blir min död"

Det snöade på min begravning
Snön som föll närmast smälte fort
Prästen sa han inte känt mig personligen
Sen ljög han om allt gott jag hade gjort

I ett väder ingen människa välsignat
Rabblade de närmsta "fader vår"
Nåns ungar kastade snöbollar mot molnen
I våta skor började några redan gå

Och där jag låg jag under mosskransar och granris
Som en pojke i en allt för stor kostym
Med en blombukett som vissnat vid min sida
Flera famnar djupt nere i dyn

Som om jorden hade öppnat sig och svalt mig
Utan att jag ens hann ta adjö
När den åttonde klockan ljöd ifrån kapellet
Tänkte jag - detta blir min död

Jag frös och kände tårarna komma
Men jag grät bara för all den tid som gått
Att varje timma, var sekund är räknad
Var någonting som jag aldrig förstått

Jag vandrade genom alla år som varit
I en labyrint av självförakt
En skugga i en spegel kom emot mig
En kontur som inte kunde ses exakt

Denna ledsagarinna
gav mig handen
Tog until en port i en återvändsgränd
Vad som än fanns bakom porten
Var jag allt för rädd för att våga öppna den

Och jorden hade öppnat sig och svalt mig
Och färgat hela himmelen röd
När den nionde klockan ljöd ifrån kapellet
Tänkte jag - detta blir min död

Som i en drogad sömn, som i en slummer
Sjönk jag i en ejderdunsbädd
Jag visste att smärtan snart var över
Jag var inte längre rädd

På andra sidan rädslan fanns en frihet
Som jag aldrig hade känt förut
En aning av en evighet, en suntilhet
Som när allt är över, allt är slut

Och när jorden
hade öppnat sig och svalt mig
Och täckt över allt med nyfallen snö
När den tionde klockan ljöd ifrån kapellet
Visste jag att - detta blir min död

Här kunde ju historien ha slutat
På en kyrkogård vid en bortglömd grav
Men detta är en grav där ingen vilar
Här ligger den jag en gång var...

och så en bild för att lätta lite på stämmningen.. Som ni ser så bjuder jag verkligen in till mitt inre idag..Nu fortsätter jag bränna ny musik till butiken..Jippi?

imponerad!


Var hemma hos Hannisen i måndags och får se att hon HANDMÅLAT en hel långsida av sitt vardagsrum...  *gick vi i samma klass?*  Min nya idol... men är det mani eller är det jag som är sjukligt lat?
Här gör hon dem omtalade "få på sig taighta brallor/tights rörelsen" som alla tjejer känner igen. Var tvungen att ha med den på bild för att skrämma sambon lite.. (hon ryser i hela kroppen när hon ser det)


har gjort min NA prov i MA , så nu får jag äta.. (duktig flicka)

VAD händer??????

äR DET eOUROVISION ikväll?????????????????????????


nu har det gått för långt.. VARt är jag nånstans?


aaah...HEJ DÅ läxläsning säger ju jag bara!

090512

Manisk ogillande av mitt liv just nu..

* vill att proven i veckan( o imorn) ska gå bra..

*saknar känslan av välmående (speciellt jo dagar)

*vart tog lönen vägen (hur blir det lön fortare?)Trött på mig själv, jag svänger som en vind och vet aldrig hur jag ska må när jag vaknar.. En konstant saknad av förändring, men sitter fast i ett nät av måsten..(gillar inte trånga utrymmen)..

Konsten att må bra och "gilla läget" är inget jag klarar av..

Hur gör man det?

Cabaret C

Vi var på Teater igår..bjudna av mamma =D
Det var jätte trevligt..

Min syster : Jag tycker pappa är lik den tredje tån från TV reklamen, dem som pratar och rör sig!!
Mamma : Hahahaha!!
Jag : Dem med ansikten?
Mamma (kliar sig i huvet) :  Är det tredje tån från höger eller vänster?HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*asg* det gjorde hela kvällen, skit i teatern.. vi har ju mamma!!

för lite att göra på jobbet..

Har hittat insperationen till framtida bröllopsklänningen... =D

KLÄNNINGARNA OCH BILDER FRÅN:

http://www.ceciliemelli.com

vad tycker ni??


kommer sen..

update..(jag och Orri "lever loppan" på skrattstock -08) 


Blir motvilligt kvar här tills vi stänger om ca 2 tim.. man får tydligen inte gå när man vill.. (gjorde ett försök)
Känner mig i håret och tappar lusten till att gå ut bland folk ikväll..förhoppningsvis så är det en mörk teater och bara folk jag inte känner.. Tänker på min vän Orri som ska jobba hela kvällen/natten med sin eländiga huvudvärk.. Vi är fler som inte lever loppan idag..  Tänker på min vän Lisa som stått på benen sen 06.00 i morse och fått gå hem nu *så skönt*..

Hittade en handkräm i lådan.. Hur länge kan man roa sig med en sån?

090509

Vaknar och känner att jag ligger i fosterställning.. Vad finns det för psykologisk förklaring på det? (jag kan visst sova själv!)
Sväljer två hela ägg, kräkreflexen får mig att vakna till.. duschar och kan konstatera att jag numera (efter att jag tagit bort mitt hår) kan liknas vid en kvinna med åldershåravfall.. det har slutat falla och tur är väl det när man nästan ser skalpen mitt på huvudet.. Fönar små tester, sminkar mig och hetsröker en till cigg medans repriser av veckans RIX irriterar mina öron... Min älskling skickar ett livstecken per SMS och jag känner på en gång vad det är som är felet.. Vi ska ju vara två här en lördagmorgon..

Jag vill helst inte erkänna att soptunnan är full och stinker, att katterna har haft bajsmaraton hela natten och det finns "to do´s " innan jag går.. Tömmer. 
Påminner mig själv om att livet efter jobbet kräver ombyte och raffsar ihop nått och slänger ner i väskan, kommer inte ihåg vad det var och känner mig likgiltig inför resultatet.. Mamma skriver att vi möts på en brottar middag innan.. dvs. Dem har ätit när jag kommer och kalc intaget blir lagom idag med. (kanske måste ha någon sort smycke, HM ligger tvärs över från jobbet)
Sitter på min rumpa, som hänger över runt barstolen, och känner att sömn är en bristvara.. kunder kommer och går, de flesta handlar inget..Vilken tur att jag brännde ner lite P.Le Marc på den nya butiksskivan..

Det sket sig..

Nu sitter jag här.. Syndar i min ensamhet på fredagen då bitterheten vann..
Jag matar min bitterhet med choklad och glass. Bitterheten ökar, trycker på och växer till ett stort moln av...nått äkligt... typ lakrits..


Har bitterheten själv blivit blödig, om en pojk-snoris på tolv vårar sjunger Celine Dion och får mig att grina??..pojk stackarn låter ju egentligen som en tjej (empati är väl ordet?) ?

Och har jag blivit gammal om jag får rysningar av att en tolvåring svär (låter för jävligt) i sin egen skrivna Rap-text??

Är man otroligt barnslig om man sprutar på sig sin sambos favvo parfym och sitter och sniffar tröjja?

nu blir det kärleksfilm.. *Urk*


 

För att kunna förstå..

SMS Citat;

" Status: undernärd (nästan), saknar en natts sömn,
 spenderat två timmars föreläsning sittandes längst fram
skrattandes på rätt ställe och lätt svängandes med utsläppt hår.."Min vän Lisa är ett geni, med växande hår och i behov av glasögon..

090508, konstiga fredag..

Ikväll blir det varken:

 eller..men framför allt så blir det ingen sån här hemma;


ÄLSKLING!!!!!!!! som åker till landet innan jag hinner komma hem..Vad gör man ensam en fredag kväll med godis förbud???

inte fan är jag glad för att det är fredag.. Jobbar ända till nästa söndag!

inte jag på bilden..(tänk om man kunde få göra sådär ibland..bara för att få skrämma bort folk om inget annat)


Tror ni jag kan lägga mig ner till i höst och fortfarande vara i skick att damma av och återanvända....?

090507

Four days to go, innan jag har en dag i skolan som paus...sen fortsätter det en vecka till...phu!

Imorse gick vi en timme... Solen sken och jag vart svvettiog...det syndes inget på benen när jag kom in, men dem säger att det lär dröja.. Men känns det så måste det ju hända saker..??

Inge mysigt med solken i denna butiken som lider av NOLL luftkonditionering.. helt sanslöst varmt ovh kunderna vänder i dörren.. Jag flyter bort..

Ikväll är det min myskväll me LOVE, sen åker hon till landet imorn efter jobbet och vi ses inte föränn på södag..*snyft*


det regnar..Efter en hel natt av mardrömmar och livliga tillställningar så beslöt jag mig för att sova en stund.. Vaknade i morgon rock på soffan och förstod inte varför Malou von Sivers inte kan tänka på att variera sina tonlägen något, hon stör med sin monotoma röst! Ringer min lärare för att få ett betyg, samtalet handlar om nykterhetsrörelsen som gav människor en känsla för varandra och jag blir godkänd..

Fastnar framför topchef på tv:n och njuter av att leva mig in i något så långt borta från mig.. Jag är varken mat intresserad eller engagerad i matkunskap at all.. Nu måste jag klä mig och åka.. Ska bosätta mig hos Lisa för att kotrollera mina kunskaper inför kommande prov.. det suger att vi inte bara kan sitta och glo på varann och prata om mer exstensiella frågor över en kaffe och några cigg.. men det blir en promenad för psykets skull..

Det behövs..
090505

Ville vänta så länge som möjligt me att uppdatera.. min sötnos vackra bild är det första jag vill se när jag kikar in.. Inte lika kul för andra, men vem f-n bryr sig om det...

Jobbar idag ocg det är starten för 2 veckors jobb.... utan ledigt, (räknar inte dagarna jag är i skolan).. *phu*

Ikväll blir det sängen tidigt, imorn är stora pluggdagen...jag som vart så "duktig" har en del att göra inför mina två kommande jätte prov nästa vecka..

Är på väg in i arbetsdimman.. lika bra att acceptera det sociala bortfallet..

Hej då..

från mammas mobil bilder..

Pantheera
Titta vilken vacker tjej... my proud and joy! Hon finns inte längre men försvinner aldrig från mig..


"Jag ser mig omkring men hittar henne aldrig mer..."

Se upp!
Har väntat i 2 månader ,sen min sambo var iväg och köpte 20 körlektioner till mig, på att anmäla mig.
Ringer idag och ber receptionisten om hjälp för start.. Hon berättar att det är lika bra jag kommer in och bokar massa tider på en gång.. DET ÄR NÄMNLIGEN 1 MÅNAD I VÄNTETID PÅ ATT FÅ SIN FÖRSTA LEKTION..

Har jag förtur då? Jag som väntat i 2 månader ??

090502

Hade velat bjuda på en före och en efter bild...men sån självdistans har jag inte.. Tänk er det röda nyllet för två inlägg sen..lägg på lite mer rodnad och ett par svarta ögonbrun och lila naglar.

Jag har gjort allt för att kompensera min kräftbränna idag på balkongen.. Färgat ögonbrynen,målat naglarna, jobbat på de icke brända partierna på min kropp osv.

resultat; det blir bara värre! Men fan va skönt det är i solen=DSnart blir det riktigt grönt och härligt i betongjungeln..

090501

Nu fortsätter kvällen med Rose´t i högsta hugg på balkongen hos oss....se upp! Vi är lediga imorn..;)

Välkomna kära vänner, nu är det sommar!!!!!!!!!!!!!


Inte helt lyckat att sola med glasögon kanske..?

låt mig få tacka!

Förstå att det bränner...??!!!!

Men Valborg var sååååå trevlig! Tack!! =D

Och speciellt dagen efter på "dansbaneterassen".. sjukt trevlig dag under klarblå himmel med varm korv och ett parti Pictionary..Hahahahahaaa.....

RSS 2.0