Du och jag.. perfekt!

Kärleksmatch mellan Vattumannen och Fiskarna

När en Vattuman och en Fisk träffas flödar medkänslan och den skapande kraften. Fisken bara flyter med i den drömlikande omgivningen och Vattumannen kommer ständigt upp med nya påfund och sätt att genomföra saker.
 De båda söker djupt efter sanningen för aktuella händelser och försöker alltid hitta lösningar på problem. Båda tenderar att vara introvärta personer. Vattumannen är ofta snabb med att döma personer som ej delar deras synsätt medan Fisken oftast är barmhärtig, även mot dem som nödvändigtvis inte förtjänar det.

Det bästa med relationen är deras gemensamma intresse för ny kunskap och accepterande av moderna och kosmopolitiska ideér. De är mycket samstämmiga i deras entusiasm, energi och önskan efter en uppriktig, öppen och ärlig relation. Deras gemensamma intressen och ömsesidiga personligheter skapar en kompatibel relation.

Min kära astrologi..

Detta stod i mitt horoskop i dag...


Vattumannen säger:  Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade.

 Idag:  Du har något viktigt att meddela för den som har förmågan att lyssna och förstå. Problemet är att du måste hitta just dennna person. Din ljuva stämma, ditt stora ordförråd och din utmärkta förmåga att uttrycka dig kommer att betala sig bra fram emot kvällen.

Tur i kärlek har idag: Charlotta och Dick

Dagens turnummer: 31

Dagens trend: Ju rödare desto bättre.


Allmän fakta om mig:

Sådan är Vattumannen:

Frihet och individualism är vattumannens största ideal. Men han/hon är en rätt så komplicerad natur som om han var från en annan planet. Besitter bisarr humor och framtidssyn. Har ofta egna idéer som är det enda rätta för vattumannen. Alla andra har oftast fel enligt honom/henne. Stor rebell som struntar i andras åsikter.
Oberoende av andra, uppfinningsrik och intelligent.
Kärlek och relation: Kan vara lite kylig i känsloyttringar. Svårt att stadga sig på grund av vattumannens frihetsbehov. Vattumannen är trofast och lojal mot sin partner.
Bra yrkesval: Författare, talare, föreläsare, vetenkapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.

Vattukvinnan
är känslig och intelligent. Vänner stimulerar henne. Utmaningar av olika slag intresserar henne starkt. Hon är klyftig och vill pröva på allt. Hon är bäst när hon arbetar med andra och drar oftast det tyngsta lasset. Förgrundsfigur för social rättvisa och står alltid på den svagare partens sida. Fast hon är charmerande, underhållande och fantasifull kan hon vara envis. Det är inte ovanligt att hon gifter sig sent i livet. Hon vill ha en man som verkligen kan få henne att känna sig som en kvinna.Behöver jag ens påpeka att jag trodde dem skrivit en analys av mig?


Imagine you and me..

När ALLA internationella hjälp organisationer har åkt hem
 
står
LÄKARE UTAN GRÄNSER kvar!Vad kan vi som inte är läkare eller sjuksköterskor göra? Pengar och en tanke har vi...

 

Vad räcker pengarna till?

Pengarna räcker till mycket! Varje krona är viktig i kampen för att rädda liv och lindra nöd. Och det kostar ofta inte mycket. Några exempel:


1000 kronor
kan betala för 4 kirurgiska kit för behandling av splitterskador.


500 kronor
kan behandla 100 personer för hjärnhinneinflammation. 


250 kronor
kan rädda livet på ett mycket svårt undernärt barn.


150 kronor
kan rädda 15 personer från att dö i kolera. 


70 kronor
kan ge 3 barn ett livslångt vaccinationsskydd mot mässling.
Plusgiro: 90 06 03-2
Bankgiro: 900-6032
SMS: skicka ordet LÄKARE till 72990 (50 kr)SAME,BUT DIFFRENT..Gå in på www.lakareutangranser.se för att stärka fakta om jag inte övertygat er nog.


Made by: J.Olofsson


RSS 2.0