snorunge- bokstavligen

Sätter mig på tunnelbanan, en pojke som är sur på sin mamma/fröken (whatever) sätter sig mittemot en bit från henne.. Jag pratar i telefonen när jag märker att han utan att skämmas stoppar inte ett helt finger i näsan och hämtar en as stor äklig gubbe.. han ska nu försöka bli av med den och han viftar med handen över mina ben oh jag känner kräkreflexen sätta igån..

Jag: Inte på mina byxor tack!!!!!!
Han: .....*tystnad* han drar av den på sätet istället..

Jag får svälja en uppstötning.. jag vänder mig om för att se vem som tillhör honom.. hittar ingen som känner sig manad.

En stund senare..

Han stoppar åter igen in sitt finger och kommer ut med en gubbe på toppen.. Jag spänner ögonen i honom och han drar av den på fönstret och tittar inte åt mitt håll igen..FY FAN VA ÄKLIGA BARN DET FINNS..... vilken tur att jag skulle gå av där..


För honom alltså..

090730

Jag är tydligen otrevlig och kort i huvudet idag enligt mina kollegor.. Jag hävdar att jag inte tar skit...Dem skrattar... Jag får frispel och drar den där om rödluvan..(ljuger)Jag hade tydligen varnat dem..

what a failure..
Nu vill jag verkligen gå hem!..
 
I allafall äta och byta propp..

klädbestyr..

I dessa fattiga tider gjorde jag ett riktigt kap på HM för endast 149:-... frågan är bara om den är godkänd att ha på ett bröllop med temat sommrigt...?? Tänk er den och mörka svallande lockar med en blomma i håret:)

Vad tror ni?

090728


Vore det helt fel av mig att bara tvärvägra att jobba en sekund till??
Stänga kassan, släcka lampan och gå hem..

"tyvärr, vi stänger tidigare idag.. Jag har ingen lust med detta längre!"  kan jag skriva över golvet..

"stängt p.g.a av psykisk ohälsa"

"Stängt p.g.a av ostabil kassa personal"

"Stängt p.g.a Svininfluensan"

Sådär lagom till en löneförhöjning va?

Jag tar egna beslut, är självgående och tar för mig..

...

Titta!! Zacke kom ut innan helgen!! Välkommen killen!!

Jag ska detoxa en vecka...detta är riktigt illa.

snart är min dag slut..och jag börjar en fantastisk kväll:)

Idag är det sista och 6:e dagen jag jobbar innan 4 dagars ledighet..låter inte mycket men min rygg vittnar om att det är på tok för många dagar i rad ståendes. Ikväll blir det mys med Broder.. TOKMYS!!!

Sitter och kollar tåg som ska ta mig från göteborg till båstad.. Där blir det ett kärt återseende med min underbara kusin.. :D

Dessa underbara människor blir det efter götet och Madonna..Blev precis med en NIKON D60 =D förstå vad jag kommer FOTA er alla!!!!!!!!

I hårdaste laget..

Vad lekte vi för lek på balkongen...en sommardag i Juli?
Tips; Det var grymt roligt!!

090718

Jag skrev ett inlägg och det försvann...man skulle ju kunna tro att det inte gör något med tanke på den lugna dagen och tristessen vi har på jobbet... Men orka..

Snabb update:

Just nu; Jobbar ( precis så kul som det låter)

Igår kväll; Tanto..trevligt med rose och sen Daquries på V4..

Ikväll; Jazzfestivalen, Guru, Svänga rumpa..

090717

Jag undrar vad Arbetsmiljöverket skulle tycka om min arbetsplats som just nu står på 34 C´..??

Att AC:n är sönder förstod vi förra året vid samma tidpunkt.. Inget händer..jo, jag smälter bort och blir otrevligare än vanligt.. (inte helt ok)

Jag går i förbjudna kortbrallor och tänker stå på mig tills jag kan ha kofta på mig här inne..

årets första Grönan :)

Idag blev jag slagen hårt av en Vääääääääldigt gravid (vattnet går när som helst) Gädda i 5 KAMP på Grönan.. *BITTERT* och *pinsamt*.. hon ska väl inte ens få spela sånna spel eller vistas runt gevär och prylar?

(har svårt att hantera nederlaget)

Dumt att gå dit mitt i sommaren när solen skiner..  (vi blev nertrampade och fick stå alldeles för länge för att sen bli besviken över de tråkiga åken.. )

INSANE var SUPER KUL om än lite kort.. speciellt om man jämför den med kvasten som var åk nr 2.

Har hört att dagar som Valborg är tomma och bra.. Så nu vet jag vad vi gör nästa år istället för att grilla och titta eld.. =D

Tack Gädda för idag!!


090714

Hahaha.. jag har inte glömt bort att jag har en blogg, jag har inte tappat bort mig själv helt.. men däremot så har jag sommarlov.. Jag har inte heller haft all tid i världen till bloggskrivande.. Jag har vart ledig ( då liggandes i soffan med ryggskott) , jag har vart på landet ( no internet)... och vid friska lediga dagar har jag vart sjukt social med mina vänner..  Jag SUGER på att blogga.. I know.. Men jag gillar att suga på nått.

Nu har jag kommit in i ett jobb maraton och vad saknar jag på sekunden?? Bloggen såklart!! I all svett och irritation så kommer jag blogga.. Ni kommer inte få några mysiga sommar känslor spirandes och inga ljuvliga sommar recept..

Håll till godo.. med mig!

RSS 2.0