Öva på min skånska?

Sitter och kollar biljetter för att ta mig neråt landet. Långt neråt..nästan till Danmark faktist.. Tydligen så hände något dramatiskt när jag var yngre som gjorde att halva släkten på både mina föräldrars sidor tog sitt flyttlass neråt.. Och som sann blodsbands ja-sägare så måste man åka ner och hälsa på med jämna mellanrum.

Det var 4 år sen sist (så med jämna mellanrum alltså?) så är det dax igen..

Den här gången (och som för 4 år sen) så är det min plast kusin Nat jag åker till:)
(bortsefrånblodsbandshistorien)
Jag var där när hennes dotter döptes, lilla Cajsa som nu inte är så liten längre.. typ 4 år;) Jag har däremot följt henne med bilder och hört många historier och skulle därmed kunna säga att vi ändå känner varann..? Eller nä,jag skulle känna igen henne om jag såg henne på stan iaf! Men nu ska jag passa på att lära känna min lilla kusin dotter..

Frågan är nu bara.. Kommer hon tycka om mig? Jag är ju inte stormförtjust i den åldern och barn tenderar att vara rädda för mig?

Vi ska även ut och göra Plattbygden farlig, det vankas bugg med Scotts!:) Måste lufta/dränka/skaka loss min heltidspluggandesmåbarnsmamma till kusin ordentligt! :P
 Till det hör att jag aldrig (vad jag kommer ihåg iaf) träffat min kära plastkusins syster (hatar det ordet, syster skulle kännas mer sanningenligt).. Hon kanske inte heller kommer tycka om mig.. Spännande..


Och vill hon verkligen ha en pessimistisk stockholmare med sig på buggafton?


Detta var innan man/jag ägde en digitalkamera.. Inscanade bilder från hundra år sen..
Kusin,karl och Jag


090929? allaredan?

Vart tog min förmiddag vägen????


Jag tyckte verkligen att det var nyss jag satte mig här, i skolan med en kaffe och andan i halsen..(jobbigt att gå i motvind)
Nyss tog jag koppen och skulle sippa en slurk (ögonen började hänga) och kaffet var kallt!! Vad hänt??

Jo, klockan har gått från att vara 08:30 till att helt plötsligt vara 12:00..???????????????????? Vart har jag varit och varför är inte jag klar.. i närheten av klar??

NÄ.. för i den här kursen så är det oändlighetsprincipen som gäller för dem som läser det finstilta.

(uppenbarligen)


090928?

Jag älskar mina vänner..

Dem ställer upp på nästan vad som helst..


eh vaddå?

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEh

Man ska ju aldrig googla sitt namn.."åh här sitter ******* på den fina damtoaletten.."


 

och här poseras det..
Internet är ett livsfarligt ställe för min image.. dem här bilderna är tagna för mer än 2 år sen.. finns det inga nyare hetare bilder av mig på nätet måntro???
Update:

FB FUNKAR..... OCH FUNKAR BÄTTRE ÄN NÅGONSIN!!!!!!!!!!!!!!

*jobbdagen räddad!*


LÖN IDAG!

Vår masterplan till FB har funkat länge nog förstår jag..
Arbetet jag har kräver FB (för att inte dö av tristess).. men dem måste ha klurat ut vårt tillvägagångssätt.. Dem har satt stopp för oss. *I surrender*


Min rygg skriker och jag har vart här i exakt 1H 20 MIN... :(

Ja, jag har tråkigt!

skitdagen urban!!!!!!

Min rygg strejkar.. Det SMÄRTAR vid all form av sittning,ståing,liggning,gåing..(jag vet att man inte säger så) och om det jag hade i sommras kommer tillbaka blir jag asförbannad!

Idag ska ju jag köpa gymkort, jag "nästan" svälter mig själv...med stor betoning på nästan..och har börjat mitt nya måndagsliv på en TORSDAG!! 


Vad gör jag för fel?

snart var dagen borta..

Min älskling städar och det har hon lovat att göra utan sura miner.. vi får väl se;)
*luktar ljuvligt hemma nu*

Tack min älsklingsägodel för att du gör det jag inte orkar!!


Jag har redigerat lite pics, utan att egentligen kunnat göra det...tiden gick åt att bara förstå sig på det nya programmet (mkt sånt nu på senaste).. Klippte iaf ut min donna för att sen råcka trycka på något och hon vart blå.. (snyggt) bara att börja om, vilket jag självfallet sket i efter att ha suttit och millimetervis klippt ut henne!!Tittar på gränspoliserna i Aussie... fan va kinkiga dem är...kollar konton, beräknar packning och relations testar par.. Gör dem det på alla så får någon påminna mig om att aldrig åka till Aussie!!

Foto; Jag
Snygging; Kattis aka Bror

*suck*

Är det helt smart att dra sitt visa kort i t-bane spärren?


Vågar inte prova att använda det nu, säkert avmagnetiserat..
*trött*

ojoj

Har precis gjort ett prov i typografi och layout, framför datorn utan att fuska.. *inväntar applåder*

men så får jag väl ta ett IG oxå..Var på Hookers n Pimps festen i helgen och det var suuuuper kul!!!!
Snacka om att få slappna av lite grann.. ;) Dansa det sexigaste man kan på fyllan kanske inte är ren avslappning precis, men inte en sekund behövde man fundera på hur sminket satt..

inte vi som var trash iaf ;P

Ordet fritt, visst!

Sitter i skolan, som är en skola för vuxna elever.. Vuxna människor som oftast har ett par arbetsår på nacken. Man (jag) tycker oftast att det är ganska skönt, slippa ungdomar och omognad.


Två killar sitter och tittar på youtube.. den ena blir informerad om att det är med en BÖG i programmet.. Fruktansvärt tycker han..

- Ta bort det där, jävla bögjävel.. Dö! säger den andra..


Jag påberopar uppmärksamhet och säger till honom att han nog får passa sig för vad han säger.. Han svara med tystnad och går efter en kort stund.

Vill han hata bögar får han göra det, men förtryck folk hemma bland likasinnade.. Jag vill inte höra..
Dessutom är kränkning straffbart..

Jag är SÅ JÄVLA TRÖTT på folk som lider av okunskap, fördommar och konservatism.. Tröttsamt och beklagligt.

Vill vissa leva kvar i tidigare decennier så finns det en grupp, the Amish people, i USA, ni är nog hjärligt välkommna dit!


(bils slummässigt vald,sökt på amish)På återseende!

Hörde på radion..

att min barndomskärlek har lämnat mig..

Han har tagit sitt sista andetag och försvunnit i cancerns vrede.

Det är tragiskt såklart, men än värre att han nästan hade glömts bort.. Men inte av mig. Jag har honom längst in i mitt ***** och kan fortfarande komma att tänka på de gånger han har fått mig att gråta av olycklig kärlek, då många äldre fått förklara problematiken av ett förhållande mellan en 9 åring och en som snart skulle fylla 45. Han har fått mig att dansa mig till sömns och visat mig att kärleken är övervinnerlig och vacker.
Han har uppfostrat mig i ämnet Kärlek..

Utan honom så hade mitt största intresse aldrig väckts till liv.

Med all heder och Respekt, ömhet och vördnad..


Sov gott min Stjärna.


Dirty DancingGhostsjuk0909??

Sitter och tänker på människor som ägnar hela sitt liv åt att överglänsa andra.. Att få sista ordet eller i ren kämpar anda bara få munhuggas och stampa lite på sin omgivning. Blir det inte tråkigt? Att briljera i något man är bra på är få förunnat och kanske just dem här skulle behöva skaffa sig en annan hobby?

Jag vill, hur som helst, inte behöva ha att göra med den här typen av människa. Det kanske kommer som en chock, men jag tröttnar. Vill helst bara få välja mitt folk själv.

Redigerar bilder, det är kul och tar tid. Jag fotar mer än nödvändigt ser det ut som, dags att rensa i galleriet.
Porträtt har blivit min grej.. älskar att bara få se själen..
Nu ska sy ett strumpeband.. Wish me luck:)

tant på heltid

Att plugga heltid är verkligen på heltid. Ändå hinner jag med att äta lunch och och dricka en kaffe;) *får man klaga ändå?"

Jag har kommit till att inse att jag har mer att göra än jag trodde.. problemet i sig är inte att det är Fööör mycket, utan det tar så lång tid..
Jag sitter timtals och planerar och konstruerar ett upplägg, för att sen sitta några timmar och knäcka ider och lösningar till illustrationer, sen börjar skapandet på "ytan".. ytterligare några tim. In för bedömning och sedan tillbaka till bordet för reddigering och slutligen (förhoppningsvis) så finns det en färdig produkt. Jag ska helst hinna med flera (typ 5) i veckan..

Med andra ord så hamnar den andra kursen helt och hållet hemma.. med de få moment som inte kräver adobe indesign från "slavarkursen"..

Nog med gnäll..

Ikväll blir det fantastiskt umgänge på ballen i Hökis:) All kommunikation, illustration, ljussättning och mystiska reflektioner läggs åt sidan, inga helkorkade program i världen kan få mig att inte njuta av den här kvällen.

Jag börjar tro att jag inte är superwoman, vad är det liksom?

Såg en tant i morse på t-banan med den klassiska tantfrisyren, kort men välklippt.. och jag hoppas av hela mitt hjärta att det tillhör just den generationen och inte kommer influera mig i mitt framtida tantliv.. (åldersångest)

Vill inte bli en tant med en klassisk tant frisyr.
bye,bye fröken Lydig!!

Jag vaknade 07:49, som ett spjut.. Trodde jag sovit bort hela dagen och skulle bli tvungen att stressa iväg till Uppsala.. tiden på klockan lugnade mig minst sagt.. "Somnade" om och vaknade vid 09:00.. lite bättre. (hur är det möjligt när vi la oss så sent och drack massa gott igår?)
 
Vi entrade V4 på en "AW" (som jag har fått lära mig att afterwork kallas i folkmun) och jag har inte skrattat så mycket på länge.. Tack tjejer! (speciellt Kristina som borde sadla om till standup komiker)

Lite halvt besviken på min outfit, min själförtroende genetemot mitt val av kläder brister hårt såhär dagen innan.. ( nej, jag ska inte gifta mig) Vi träffade på toastmastern igår och jag kände hur jag ville veta om allt gick enligt planerna.. om bordsplaceringen var klar, tallistan och allt annat viktigt som gör att gästerna trivs ( jag är ju gäst;) Fick snabbt inse för att inte göra bort mig helt, att detta är inte mitt bröllop, jag är inte nära vän till bruden och det hänger inte på mig. Vill ju bara att dem ska få det så fint som möjligt, dem förtjänar verkligen ett toppenbröllop. Vi lovade hur som helst att komma med det bästa partyhumöret Uppsala sett!

Min ägodel "is doing her shit" så jag kan passa på att leka av mig på nätet (jag ska visst packa, jag tar tydligen hutlöst lång tid på mig)Man In The Mirror - MJgästzilla

Härliga TORSDAG!!!

Idag är dagen innan helg och massa massa Mys. Jag och ägodel är lediga imorn för att åka till Uppsala för bröllops weekend. Hotell, middagar, bröllop, fest, vackra människor, tal..  *ja, jag ser verkligen fram, emot detta.*

Nu hoppas jag bara att allt blir som jag tänkt mig.

Kläder, skor och accessoarer klara. Nu ska bara allt gå som planerat.
Det känns nästan som att det är jag som ska gifta mig...;)Är i skolan och "försöker" jobba ikapp och lite i förväg.. Vill inte behöva tänka på layouter till skoannonser och parafraser i Uppsala. Även om jag har kommit till att tycka att detta är väldigt roligt *L*
Jag sitter numera och glömmer bort klockan (spottar och svär) helt inne i layout världen. Fasligt svårt men en booost för min kreativa ådra.

Att SKAPA!

Har haft en intensiv ångest svacka när finalerna av "So you think You can Dance" har gått.

Nu är det lunch (jag slängeri mig maten utan att tugga, tar min magkramp och fortsätter pula och dona i mina annonser)
Välkommen hösten..

Nu är det skoltider och fokus.. det vill säga ofrivilligt pluggande och sen ett helvetes letande efter de perfekta kläderna för det sista och största bröllopet för den här sommaren.

Kläder har jag nu kommit på, efter lite mer erfarenhet, är en väsentlig del av bröllopet.. det får inte vara vilka material eller former som helst. Har minst sagt kännt mig malplacerad i tid och otid.. *check*

Har hunnit träffa vänner och få smak på livet igen, ett nytt hopp och lättnad har lagt sig över mig och ro har kommit tillbaka i vardagen.. Det här ska nog gå bra, även om jag har många stundande tim framför Adobe Indesign innan jag är klar.
RSS 2.0