Demo ex..

Har nu fått ångest för att jag köpt en tv som inte var bra nog... Kanske inte skulle vart så grinig om priset och tagit en nyare serie..


Kan det va så att mina andra "normala" ångest problem har börjat lösa upp sig och jag söker nya oros moment i livet?Så dum är jag väl inte..??

positiva klubben..

Idag har det vart den mest positiva morgonen på hela veckan, min älskade lillebror ställde klockan och var duschad och uppe i tid.. behövde inte stressa på eller jäkta.. han var uppe och igång av sig själv även om timmen blev sen igår.. 3 tim snack om framtid, skola, jobb...utegångsförbud, kondomer, aids och FF... tillslut var vi tvugna att abryta.. kl var 01.00

På jobbet är det en salig blandning av stress, dummies och julmusik.. Men stämmningen är bättre än på länge, kanske var det försäljningen igår som gav extra energi till gänget..?

Jag till min sambo:
- jag vill ha en ny kamera!
-jag vill ha en ny kamera..
- nästa år.
-hahaha
-okej

?*Fanns inget flaskvatten på lidl på mindre än 2 liter.. dricker redbull och får kissa dubbelt så mkt..*

????

På en tidig torsdags morgon me stressen i halsen efter att sovit 1 tim för länge så är en "god morgon" kör de sista jag hade önskat mig i tunnelbanans rusningstrafik. Men där står dem, sjunger låten "goood morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon..."  i stämmor. Viftar och hälsar på alla, en heeeel kör... brevid står små nissar och delar ut "goodibags" med den nya GodMorgon juicen i.. jisses.. Vilken smart pelle har kommit på iden att abrupt väcka alla resenärer den här torsdags morronen med skrål och hallon/apelsin juice?? Det tog ju en stund inna jag fattade vad de höll på med så självklart så fick jag ju en påse tillstucken i handen medans jag klargjorde om detta var ett skämt eller om jag skulle behöva ringa psykakuten..

I hallunda centrum på fotoaffären kostar en liten träram för en normlal 10*15 bild 160 kr. Jag skulle inte köpa något men var tvungen att fråga om det var något speciellt med denna ramen eller om dom prismärkt fel..? Hon svarade att den var i "äkta trä"..

Några frågor på det??

är helt tom..

Va trött jag blir på..
en som aldrig lyssnar, aldrig vill hjälpa till, aldrig tänker på andra, aldrig tror att det kommer en konsekvens, aldrig gör som man säger..

vart ska jag få all ork ifrån...? vart..Jag som valt att ta det här...jag gör det av kärlek , ingenting annat skulle vara värt det.. Ingenting!
Skönk precis ihop på min stol, tror inte jag kommer upp härifrån...


*Trodde att jag hade ett förråd av inre styrka, så fel man kan ha...*

täcke o kudde..

Jag vill bara hem nu...ingen annanstans på jorden än hem, inte ens om jag fick välja.. tro det eller ej!
Skulle jag bli erbjuden en resa till Thailand idag så skulle jag antagligen tacka nej, hem vill jag...till ett lugn och min säng, mina älsklingar och göra klart allt för skolan, julen har aldrig vart så välkommen. Då får jag semester, då är allt klart och jag får slappa i solen 1 vecka, får komma hem och jobba,tjäna pengar.. Börja ett nytt liv med terminen, lite mer foklus och lite mer disciplin..sen blir det ju sommarlov=D*tänk om man fick gå där*

Ni finner mig med näsan i boken..

Om jag hde haft en inbyggd dator i jacka där jag direkt hade kunnat sätta mig ner och skriva det som kommer upp så hade detta vart världens mest uppdaterade blogg, men jag har ingen sådan..laptopen hemma funkar endast med två hål i väggen, den blir stationär den också:P Hade jag haft ett inbyggt minne så jag senare hade kunnat plockat fram alla briljanta ideer och alla arga observationer för att trycka ner det i min blogg så hade jag haft ett heltidsjobb( men jag har minne-guldfisk nu).. men just nu känns det som att det är lycka att jag inte har alla dessa finesser.. har ingen tid till min älskling hemma och träffar inga vänner.. jag har fullt upp med mig själv , mina studier och min lilllebrors studier när jag inte jobbar. Mitt sociala umgänge denna vecka kommer vara med mig själv och boken, skulle vara ifall vi fick gäster i helgen, men då är jag lyckligt lottad=D 
 
Förlåt för att jag inte finns med er och socialiserar..det kommer!;)

köar..

Här ska det inte sittas länge, har så sjukt mkt att göra och ingen tid att förlora.... Medans jag präntar in alla denna text för egen analys så gör jag upp ett program för mig bror som måste hinna med en halv termins studier på ca 1 vecka...

Wish us luck!


Hör av mig efter jul och berättar hur det gick;)

Var det någon som såg Jesus 1922? 1943?...*inte?*

Ända sedan jag gick i högstadiet har jag vart fascinerad av en människas konst att tro, en form som inger hopp ,värme, gemenskap och framtidsvisioner. Har vart förundrar över hur det känns, vad det smakar och luktar. Har trott att det vart något speciellt med dem som "tror". Men som tur är så blir man äldre och med nya kunskaper , filosofiska aspekter, mognad och erfarenheter så får man en mer nyanserad bild av dette osynliga fenomen för mig.

I mina ögonen är, i detta resonemang, tron en religion, dvs. Islam, kristendomen, Judendomen, JV (jehovasvittnen).. Det här med "någonting högre men jag vet inte vad det är, vill inte säga att det är en gud eller makt", är i särklass något annat..utan detta bygger på en renodlad hederlig och omtalad tro.  En tro som hur vi än vrider och vänder på den så härstammar det från samma bok,träd,gubbe,historia, fantasy film...you name it. Men vart efter så delade sig människor på sig och olika inriktningar växte fram. Det var ett fasligt väntande på denna profeten, men de krista hitta honom i jesus medans de andra vandrade vidare. Sen fann muslimerna muhammed och det var judarna som drog sig i håret av skratt och dem väntar fortfarande?! Alla inriktningar tycker synd om varandra som missförstått den sanna profeten...

Men nu till en mycket intressant grupp människor och dom skrattar högst. Jehovas Vittnen.
För att så här ligger det till..

1870 tyckte en Charles Taze att hans trossamfund inte följde bibeln riktigt, (ring mig när ni stöter på ett sådant) så han och hans närmsta vänner satte sig ner och började tolka de urgamla hebreiska och grekiska texterna själva. De översatte gamla testamentet och gjorde en egen översättning av bibeln.. Men även där finns det brister pekar många forskare på eftersom de ändrat guds namn (jehova som det har hetat 7000 gr i bibeln grundtext) och hans betydelse  i nya testamentet. Deras egna ny gjorda bibel kallas numera för : "Nya världens bibelöversättning."
  
Så enligt dessa bibelforskare, som dem kallar sig,(medl av församlingen får däremot inte tolka bibel,det är redan gjort, en väldigt homogen lära), så är detta den sanna tron, och vem kan säga emot den? bytt ett namn men annars lusläst texten, spekulationer om betydelser verkar det ju vara fritt fram att göra i alla religioner?
  Men jag måste ju bara få tycka att lika trångsynt som det är att lusläsa en bok och leva på pricken av en text skriven för 2008 år sedan är det ju att välja bara vissa delar som passar mig och ignorera det som verkade tråkigt. Så det blir en komplex fråga om ni frågar mig;)

Dessa vittnen har många saker som kan få oss att hänga med dem in i framtiden ( för det är dit vi ska efter att gud har förintat välden "Harmageddon" med allt ont och återupplivat oss godingar), de erbjuder en otroligt fin evolutionsteori som täcker, hm... ja, det var väl den lilla juvelen för Adam och de tre för Eva...treenigheten är istället tre olika saker(jesus är inte gudomlig,men guds son).. de medlemmar som gör sin fulla plikt får motion genom missionen..
.de erbjuder även frizon för kriminalitet och pedofili...http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_86920.svd tex.. det krävs tydligen 2 st ögonvittnen till pedofili enligt Jehova/el jesus.. så dem som ligger risigt till är ju då peddoblottare..

Jesus har/skulle kommit ner på jorden osynligt närvarande både1874 ,1914, 1922 och 1943, vi lever i tiden som kallas "de sista dagarna" , han va nere för att ta över jordens styrande.. va seeeg han är.. och ni som hinner dö före han förintar jorden och gör den till ett paradiset, ni slipper oroa er... han kommer nämligen att återuppliva er för att kolla om ni vill tjäna honom för evigt..i så fall så får ni leva i denna fullkomliga värld och för evigt.. och ni som fortfarande lever den dagen då Jehova förintar världen ,och påbörjar sitt 1000 åriga arbete på att bygga upp den igen, får hoppas på att ni är en av de 144 000 utvalda som får leva och regera med honom i himlen.. Lycka till!

Jag har under den senaste tiden stiftat bekanskap med två från JV som valt att "vittna" i mitt höghus.. (läs tidigare inlägg) I lördags morse kom den ena tjejen tillbaka med sin son och knackade på dörren, men tyvärr så satt jag med flickvän och möbel och drack morgon kaffe.. hade velat fortsatt den diskussionen vi inte han avsluta sist men jag får hoppas på att hon kommer tillbaka någon annan dag när jag är ensam hemma och har inget att göra..*like that´s gonna happend*

Kan inte förstå hur det kan vara så övertygade om något som så många andra har bevis mot.. I deras fall hade t.o.m. jag lagt mig! Vill du tro, så tro...men kom inte och förneka evolutionen..

Välkomna in i "Rikets salar".. det är här allt händer!:P
 
Japp, de är ett eget slag.. Eller vad tycker ni?


fortsättning följer..

för mer info kolla Wikipedia, enkel sida..

Nya förutsättningar..

Känner mig stressad här, tjänar pengar men gör helt fel saker...vill att allt ska flyta, *nervös*

Ett spel för gallerierna...med motstånd av betong.. kom och se oss kämpa..

 Sparlåga, endast sparlåga...

Andas och äter ur sugrör..

*njuter inte*

Det skulle vara märkligt om jag klarade detta.. Då vill jag ha min aoutograf..

Skriker..

Har en panik i kroppen jag inte blir av med, en känsla där man faller men aldrig slår i marken.. obehagligt hela tiden..
Jag ska klara min skola imorn *snälla* .. jag ska kunna njuta av helgen.. sätta igång med mina arbeten på fredag...och inte få ett psykbryt när jag tittar på kontot...en middag..


tror ni det funkar?

Har min lillebror hos mig, det känns tryggt..

Marie-Antoinette föll.... "har dem inget bröd kan dem väl äta kakor?!"


Konst (igt)?

Idag har jag gjort klart mitt första prov i rättskunskap, läst på om JV (endast för nöjes skull och roat mig med att redigera lite bilder...=D Här kommer resultatet..

Älskar att Lisa ställer upp som försökskanin inför min nya utmaning;P


Här kommer jag i en diffus syn av mig själv idag, bitter meets beautiful...


Måste oxå berätta att jag numera har bevis på att min kvinna kan göra två saker samtidigt...:P

Bra jobbat älskling!!

Fortfarande inga kommentarer....*S*

Vi får se hur ni reagerar på JV...Nu blir det idol för hela slanten, sen ska jag välja ut en party outfit till V-rås...imorn gäller det!

Det slog mig..

Är alla  åsiktslösa?
Jag kan inte själv låta bli att kommnetra andras, vare sig det är bilder eller tycken.. Eller så kan det ju vara så att ingen läser den här bloggen, men eftersom jag kan se exakt hur många besök jag har på min sida var dag så blir jag lite smått förolämpad av dessa kommentarers frånvaro..Dags att göra rätt...

Skriver en massa, bara fel saker.....har inget att göra med mitt prov imorn..*suck*

Men kolla, jag läser iaf...:P
Men så blev det intressant...och mörkret infann sig, tillsammans med Jehova..Man blir psykiskt sjuk av att läsa för mycket tros bekännelser...Och nej, jag fattar inte...

Sjukstuga..

Rehab..
 


Sår och krossade ben i foten, men såret har dragit ihop sig lite sen igår..då kunde man se benen under.. Ufffft...Här ligger de tillsammans och surar *ni får vrida på huvet;)* Bosco sympati surar.. Zaffi vet att tratten snart åker på igen*S*


Sjukt dyr blomkruka...

Lilla Zaga har gjort sig illa, hon har ett hål o foten och två brutna tår... Det resulterade i en kostanad av ****:- och 4 tim på södradjursjukhuset.. Hon var såå duktig och låg stilla å gick med på allt, men gillade inte den kvinnlige djurvårdaren utan tyckte bättre om den mannlige vetrinären;) Så nu vet vi vilken läggning dottern har:P

Allt detta skyller vi nu på hennes syster Zaphira som antagligen puttat ner den stora krukan,som vi hittade på golvet, på hennes tass.. Som straff får hon oxå bära tönt krage. Nä, men inte bara därför, hon sympati slickar på syrrans sår..  Det går inte eftersom det är helt öppet..  Hon kanske känner sig skyldig och vill hjälpa..?!:P

Så nu ligger båda i varsitt hörn av vardagsrummet och känner sig töntiga i krage och sjukt lacka på mig som inte tar av den, trots flera smicker försök me stryck mot ben och gulligt jamande..

Sorry girls..


Sähär söt är hon utan krage, ska ladda upp en bild ikväll så ni får se skillnaden..*L*

RSS 2.0