Ekonomi blajj!

Numera är vi inne i ekonomikris nr tre. En världskris värdig namnet ”finanskrisen”. Lågkonjunkturer regerar i världen och företag går i konkurrs kors och tvärs. Arbetsmarknaden ekar tom på arbeten medans det köar arbetslösa........(..)

OCH

Välfärds Sverige börjar blekna på slutet av 1900-talet. Människor kanske tröttnar på att arbete för kommunen och vill istället äga och utvecklas själva. Världen över utvecklas det data teknologi och IT, som får en riktig frammarsch på 80-talet. Vi behöver inte stirra oss blinda på staten för att förstå, få godkännande eller för att söka svar. Vi lär oss ”tänka själva” och ta för oss med hjälp av internet och dess internationella relationer det skapar. Möjligheter till företagande och arbeten ökar drastiskt, därmed så ökar intresset för vidareutveckling. Den tekniska utvecklingen som skett under den sista biten av 1900 talet och början av 2000 talet har vart fantastisk och enastående. Med tekniken har natur och medicin forskning gjort enorma framsteg och detta hade inte vart möjligt, om människor inte fått starta små företag eller äga själva. Om allt ”skulle skötts av staten”. Så allt ont för något gott med sig. (...)


 

Två avsnitt ur mitt arbete jag sitter och grovskriver..ett urklipp på hur otroligt trött jag är på att skriva om ekonomi sverige...

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0