Världen stannar upp, vi har slut på papper!

Värden stannar upp, vi har slut på papper!



Det finns säkert flera anledningar till saker och ting, regler och system. Bla bla bla... Tänk utanför ramarna. Inte först till kvarn utan låt den höggravida, kanske unga mamman sitta på tuben!
Måste man vara över 65 och se ut som citrusfrukternas drottning för att yngre irriterat ska resa på sig?
Eller varför inte hjälpa den nyförlösta av med barnvagnen från bussen? Nope, busschauffören måste resa på sig!! Låt en man på kryckor gå före i kön, han kanske har det jobbigt att stå när friska sitter?! Du hjälper nog sjuka mer när du gör egna, kanske väldigt små, insatser än när du betalar den där 30 % summan som vi aldrig tycker räcker till, oavsett vilket parti som sitter vid tronen.

Människor förlitar sig till papper och regler. Blir oförmögna att handla med förnuft och medkänsla. Jag finner mig själv söka efter ordet effektivisering och service. Tro inte att jag tycker att människor ska slava, jag jobbar också inom kommunen! Nej, sunt förnuft med rätt människa på rätt ställe!


Har idag upplevt sjuk byråkrati och pappersnojja. Försvinner det ett papper eller aldrig blivit skrivit något så finns du inte.
Saker och ting existerar inte utan att blivit ner klottrat på ett sketet gammalt nerfällt träd.
Men skriv för all del ett helt avtal på baksidan av reklamen, det är ju ändå ett papper!

Hon hade blivit förvarnad att vi var på väg. Hon visste att vi skulle komma och vilken tid. Hon hade nästan redan tagit betalt, men pappret hade inte kommit fram, det var fortfarande på väg. Då fanns det inget vi kunde göra längre. Hon ansåg sig själv vara maktlös. Hur skulle världen se ut om hon tog en röntgenbild innan pappret kommit till hennes hand?

Gammal orolig tant får vänta i tomt väntrum på vårdcentralen.

Katastrof.


denna blogg publicerades på punktse.se den 10/12 =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0