CV



Ska söka ett till extra jobb, ett jobb där jag faktist får lite jobbtimmar.. Det är ju tydligen sådans som ger pengar...tre kontrakt i sig ger ju inte så mkt..

Så här kommer mitt personliga brev till mitt cv se ut (ungefär): Barnflicka/Nanny





Hej!

Är en 22 årig tjej boendes långt ut på södra sidan om stockholm (för långt) med min sambo och våra två katter. (till salu)
Pluggar på komvux för att uppnå högskolekompetens för att sedan kunna göra något av mitt liv. (I have only myself 2 blame) På fritiden så sitter jag vid min dator (vår) och surfar bort timme efter timme. (patetisk)
Bloggar flera inlägg dagligen om allt jag tror ingen vill läsa..(saknar röd-tråd) Jobbar just nu på en elektronik kedja som kassatjejen (helt utan intresse men med en stort fejksmile) och söker nu jobb hos er för att tjäna mer pengar ( vill rymma utomlands) (helst livet ut).. Tror att erat jobb som barnflicka kommer att passa mig perfekt! Jag är både rättvis och konsekvent (mot andra alltså) (betyder oxå att barn äter inte mer glass än vad nanny´s gör). Jag vill över min döda kropp inte ha barn själv just nu så att jag lånar andras är verkligen ett privilige för dem. De kommer absolut att lägga sig tidigt (måste blogga) samt få lättare mat (jag är ingen mästerkock) samt massa frisk luft efter dagis (jag röker).

Löneanspråket är 200 kr / tim SVART

Hoppas ni fattat intresse! 

/J

Kommentarer
Postat av: Alina

yes! du får vara utan undies också:) ska skippa toppen nästa gång jag med, ville bara kunna jämföra^^

2009-01-08 @ 00:28:26
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag har också en hatkärlek för sånt och bara måste se sånt där! varför inte se det? Varför leva i en skyddad verkstad när sånt här faktiskt händer. Det här är så sjukt! det var ju för inte så länge sen också, han dog 98. FY FAN!

2009-01-08 @ 04:45:01
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Emma Gynning

Haha ja det är perfekt!!



HA det bra vännen!

2009-01-08 @ 10:18:16
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: määk

låter ju hur bra som helst! hahah

2009-01-11 @ 01:38:51
URL: http://makmak.blogg.se/
Postat av: Nat

I LOVE YOU AND YOUR WRITINGS!

2009-01-11 @ 14:35:48
URL: http://mrsekmsnat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0