Du och jag.. perfekt!

Kärleksmatch mellan Vattumannen och Fiskarna

När en Vattuman och en Fisk träffas flödar medkänslan och den skapande kraften. Fisken bara flyter med i den drömlikande omgivningen och Vattumannen kommer ständigt upp med nya påfund och sätt att genomföra saker.
 De båda söker djupt efter sanningen för aktuella händelser och försöker alltid hitta lösningar på problem. Båda tenderar att vara introvärta personer. Vattumannen är ofta snabb med att döma personer som ej delar deras synsätt medan Fisken oftast är barmhärtig, även mot dem som nödvändigtvis inte förtjänar det.

Det bästa med relationen är deras gemensamma intresse för ny kunskap och accepterande av moderna och kosmopolitiska ideér. De är mycket samstämmiga i deras entusiasm, energi och önskan efter en uppriktig, öppen och ärlig relation. Deras gemensamma intressen och ömsesidiga personligheter skapar en kompatibel relation.

Kommentarer
Postat av: Nanna

Men guuud va ni har det suveränt!!! Inget tjall på tråden mellan er ever...kul förresten att läsa din blogg. Stora kramen och hoppas du har det bra på alla jobben och skolan (lovelife e ju super så där behöver jag inte hoppas!).

2008-09-05 @ 21:48:59
Postat av: P

Ye vattumannen for life, kikade förbi... :)

2009-04-05 @ 10:22:33
URL: http://quatro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0